ULUBEY BAL İÇİN KARARLI...

Ulubey Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Şahin, Fatsa Belediyespor ile oynayacakları BAL Ligi’ne yükselme Play-Out maçını kazanarak adlarını BAL Ligi’ne yazdırmak istediklerini dile getirdi.


Ordu 1.Amatör Küme şampiyonu olarak tarihlerinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Şahin, BAL Ligi’ne çıkarak bir ilki daha gerçekleştirmenin peşinde olduklarını ifade etti.
“Maç bu hafta oynanacakmış gibi hazırlanıyoruz”
Maçın tarihi belli olmamasına rağmen çalışmaları sürdürdüklerini aktaran başarılı antrenör; “BAL Ligi’ne yükselme Play-Out müsabakasının ne zaman oynanacağı henüz açıklanmadı ama biz Pazar günü oynayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Hazırlıklarımız baraj maçı üzerine. Takımımızdaki eksiğimiz yok. Tam kadro olarak çalışıyoruz. Sadece maçı bekliyoruz” dedi.
“Hedefe bir maç kaldı”
Sezon başında koydukları BAL Ligi hedefine çok yaklaştıklarını belirten Şahin; “Hedefimizin BAL Ligi olduğunu biz daha önce de belirmiştik. Artık hedefimize ulaşmak için sadece bir maç kaldı. Rakibimiz Fatsa Bediyespor’da iyi bir takım ama biz ayağımıza kadar gelen fırsatı değerlendirerek, yeni sezonda BAL Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz. Zaten Ordu 1. Amatör Küme şampiyonu olarak kuruluşumuzdan bu yana bir ilki gerçekleştirmiş olduk. Şimdi Fatsa Belediyespor’u yenerek bir ilki daha gerçekleştirip, adımızı BAL Ligi’ne yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.
“Taraftarlarımızla BAL Ligi’ne yürüyeceğiz”
Play-Out maçında çok sayıda taraftarlarının kendilerine destek vereceğini söyleyen Şahin; “Teknik ekip, futbolcular, yönetim ve Ulubey halkı olarak tamamen Fatsa Belediyespor ile oynayacağımız BAL Ligi’ne yükselme Play-Out müsabakasına odaklandık. Herkes BAL Ligi’ne inanıyor. İl dışında 3-4 otobüs taraftarımızın geleceği söyleniyor. Taraftarlarımızın sezon içinde ve Play-Off’larda olduğu gibi Play-Out maçında da yanımızda olacağımızdan şüphemiz yok. Taraftarlarımızın desteği ile BAL Ligi’ne yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.
“Önceliğimiz Durugöl”
Play-Out müsabakasının Durugöl 1 Nolu Saha’da oynanması gerektiğini savunan başarılı çalıştırıcı; “Play-Out maçı kesinlikle Durugöl 1 Nolu Saha’da oynanmalıdır. Çünkü amatörün sahası Durugöl ve biz de bütün maçlarımızı suni çimde yaptık. Bizim önceliğimiz Durugöl. Fatsa Belediyespor, 19 Eylül Stadyumu’nu istiyor ama ben maçın Durugöl de oynanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
HABER KAYNAK:Ordu Hayat / Tevfik Kul (Özer Haber)

Yorumlar