Hakemler Bowling Oynayarak Stres Attı.


Hakemler Bowling Oynayarak Stres Attı.
TFFHGD İstanbul şubesi, 2014 - 2015 futbol sezonunun sonlarına yaklaşılırken, hakemlerin biraz olsun üzerindeki stresi atması için düzenleği etkinliklerden birinde Bakırköy'de bulunan Caorusel Joy Parc da düzenlediği Bowling turnuvasında hakemler ve gözlemciler bir araya getirdi.

Organizasyona TFFHGD istanbul Şube Başkanı Oğuz Uğurlu, Başkan vekili Tuncer Keçeci. Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Taşçı, Enver Çelik,Alpaslan Dedeş, Ayberk Tuncer, Cüneyt Taner, Sertan Deniz, Serkan Demirciler, Tayfun Yurdakul
İl Hakem Kurulu'ndan Nejat Sümer

Üst klasman hakemleri ve yardımcı hakemleri. Ulusal hakem ve yardımcı hakemleri,
Bölgesel Hakem ve Yardımcı hakemleri ile Avrupa ve Anadolu yakası hakemleri eşleri ve çocukları ile  katıldılar.



Sahada birbirlerine destek olan hakemlerin burada girdikleri kıyasıya mücadele eğlencenin dozunu daha da arttırdı. 
TFFHGD Başkanı Oğuz Uğurlu çok zor ve stresli bir sezonun büyük bir kısmını geride bıraktıklarını, hakemlere dönem dönem bu tür etkinlikler düzenleyerek rahatlamalarını ve takım arkadaşı ruhunu pekiştirdiklerini söyleyerek. Ayrıca 23 Nisan'da Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeni ile birde Çanakkale gezisi düzenlediklerini açıkladı.
Gecenin sonunda Oğuz Uğurlu en yüksek puanı toplayan sporcu olarak kupanın sahibi olurken; "Bu kupayı tüm takım arkadaşlarım adına derneğimize götürüyorum." dedi.













































































































Yorumlar