Gaziosmanpaşa tek golle kazanmasını bildi 1-0




U19 Türkiye Şampiyonası İstanbul ayağında Bakırköy 1.No'lu Stadyumda Gaziosmanpaşa ve Kanarya takımları karşı karşıya geldiler.
Müsabaka sıcak ve bunaltıcı bir havada az sayıda seyirci önünde oynandı.Müsabakaya her iki taraf da son derece istekli ve tempolu başladı.


Müsabakanın ilk yarısında den kuvvetlerin  mücadelesi şeklinde geçen bir oyun ortaya koyuldu.


Zaman zaman iki takımında oyunu önde oynama ve gol isteği etkili pozisyonlar yaratsa da bu pozisyonlardan sadece bir tanesini Gaziosmanpaşa adına Muhammed gol ile neticelendirince ilk kırkbeş dakika Gaziosmanpaşa lehine 1-0 sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında beraberlik adına rakip kaleye sürekli ataklar organize eden taraf Kanarya takımı oldu.


Rakip ceza sahasına kadar taşıdığı topları ceza sahası içinde etkili kullanamayan Kanarya takımı beraberlik golünü bulmakta oldukça zorlandı.Yardımı hakem şapkasını evde unutunca tentelerin gölgesinde müsabakaya ardımı oldu kendisini kutlamak lazım.Müsabaka boyuna tente hizasında maç yönetmek çok zor.

1-0 önde olmanın verdiği avantaj ile daha kontrollü bir oyun tarzını benimseyen Gaziosmanpaşa takımı müsabakanın sonlarında etkili kontra ataklar yakaladı fakat bunlardan gol ile faydalanmayı başaramadı.


Müsabaka Gaziosmanpaşa takımının 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.Müsabakanın hakemleri son derece hatalı kararlar vermelerine rağmen müsabakanın sonucuna tesir edecek hata yapmadılar.


Kanaryalı sporcu rakibine yatarak tabanla sert müdehalede bulunuyor,sonra özür diliyor,ama orta hakem gözünün önündeki pozisyona devam yok bir şey diyor.


Herhalde Türk Futbolunun kaderi bu kainat varolduğu sürece bu ve benzeri hakemlerle böyle geldi böyle gidecek.

Yorumlar