ErgeneVelimeşe Bal''da kaldı



Tekirdağ playout baraj müsabakasında Uzatmalarda Çorlugençlerbirliği takımını 2-1 ile geçmesini bilen ErgeneVelimeşe takımı önümüzdeki sezon Bal Lig'inde mücadelelerine devam edecek.
Müsabaka öncesinde Tekirdağ taraftarının ErgeneVelimeşe takımı aleyhinde tezahuratları ve tepkileri vardı.

Ligde oynadığı kadrodan çok önemli altı futbolcusu eksik Çorlugençlerbirliği takımının kolay lokma olacağını düşünenler aldandı.

Birçok futbolcusunun takımdan ayrılmasına rağmen takımını beş yıldızlı otelde kampa alıp futbolculararına tek kuruş borç bırakmadan müsabakaya çıkmasını sağlayan Çorlugençlerbirliği Başkanı Murat Yılmaz ve yönetimi takımlarının bu gün müsabakanın uzatma dakikalarına kadar gitmesindeki en önemli etkendi.

Çorlugençlerbirliği takımı sahaya çıkarken Tekirdağspor'a 3.Ligde başarılar dileriz pankartıyla çıkınca Stadyumda bukunan sporseverlerden büyük alkış aldı.

Takımda kalan sporcular bu ilgi ve yaklaşımın karşılığı olarak ellerinden gelen mücadeleyi göstererek müsabakanın uzatmalara kadar taşınmasını sağladılar.

ErgeneVelimeşe takımı iyi bir takım olmasına rağmen, Bal Lig'i performansını aratan bir oyun sergiledi.

Eksik rakibinin direnci kırılana kadar ilk dakikalarda gelen şok Sinan golü hariç müsabaka denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti.Taner muhteşem füze ile müsabakayı uzatmalara götüren golü kaydetti.

Uzatma dakikalarında Çorlu temsilcisinde yorgunluk tavan yaptı.Burak karambolden bulduğu gol ile takımının Bal Lig'inde kalmasını sağladı.

Müsabaka sonunda Kazan tarafta mutluluk,kaybeden tarafta üzüntü hakimdi.Müsabakanın hakemi hatasıza yakın maç yönetti.

Tek hatası Bahtiyar'ın verdiği karara şiddetli tepkisini kartsız geçiştirmesiydi.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da önümüzdeki sezon oynayacağı liglerde bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar