DERS ÇIKARACAĞIZ’


Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, geride kalan sezondan önemli dersler çıkaracaklarını ve gelecek sezon şampiyonluğa oynamak istediklerini ifade etti


ZOR MAÇ OLDU
Karapınar Belediyespor’u 2-1 yenen Sarayönü Belediyespor’da Bölgesel Amatör Lig’de kalma sevinci yaşanıyor. Zor bir maç oynadıklarını kaydeden Teknik Direktör Ahmet Kök, Karapınar karşısında maçı çevirmesini bildiklerini söyledi. Maçı değerlendiren Kök, “Tek maç olacağı için maçın zor olacağını biliyorduk. Güçlü bir rakibimiz vardı. Karapınar Belediyespor Sümer Küme’de ikinci oldu ama birinciliği hak etmişti. Bizim adımıza zor oldu ama geriden gelerek maçı çevirmesini bildik. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

STATÜ DEĞİŞMELİ
Ligdeki statünün değişmesi gerektiğini vurgulayan Kök konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tek maç olmaması gerekiyor. Dış etkenler olabiliyor. Böyle olduğu zaman BAL’da şampiyonluk oynayan bir takım küme düşme tehlikesi yaşıyor. En azından bir değil iki maç olması gerekiyor. Bizde takım olarak bu stresi yaşadık.”

HEDEF GÜÇLÜ SARAYÖNÜ
Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten başarılı teknik adam, “Biz play-out oynayıp ligde kalmak istemezdik. Sarayönü Belediyespor her zaman BAL’a damgasını vurmuştur. Ligde kaldık diye seviniyoruz ama şampiyonluğu kaçırıp üzülmeyi daha çok tercih ederdim. Bu yıl ders alacağız. Yönetim teknik heyet olarak sporcu ve taraftar olarak ders çıkaracağız. Sarayönü bundan sonra şampiyonluğa oynayan zirveyi kovalayan bir bir takım olmak istiyoruz” diye konuştu.
Teknik Direktör Ahmet Kök başarılı bir sezon geçiren Abaka’yı tutmak istediklerini fakat transfer teklifi gelmesi durumunda oyuncunun önünü açacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar