Yeniçanspor'dan farklı tarife 4-1


Bölgesel Amatör Lig 8.Grup müccadelesinde Yeniçanspor takımı evinde ağırladığı Manisa temsilcisi Somasotes takımını dört golle evine uğurladı.
Resul Kuzu'nun takımın başına geçmesinden itibaren sürekli çıkış içinde olan ve kaliteli müsabakalar çıkartan Yeniçanspor takımı puan cetvelinde yakınında bulunan rakibi Somasotes karşısına son derece konsantre ve tempolu bir başlangıç yaptı.

Baskılı ve tempolu oyunun karşılığı olarak bol pozisyon zenginliği yakalayan Yeniçanspor takımı Hüseyin Yükünç'ün ayağından güzel bir gol buldu ve skoru 1-0'a getirdi.Bu gol ile daha da morallenen ev sahibi takım dakikalar 16 dediği anda bu kez Alkan Kandemir ile bir gol daha buldu ve skor 2-0'a geldi.

İlk kırkbeş dakikada tüm çabalar başka gol getirmedi ve bu iki gol ile soyunma odalarına girildi.Müsabakanın ikinci yarısında Soma takımında Çağlar kırmızı karla oyundan ihraç edildi.On kişi oynamasına rağmen 52'nci dakikada İsmail Şarlayan ile Somasotes golü buldu ve skor 2-1 oldu.

Bu gole Yeniçanspordan cevap gecikmedi ve bir dakika sonrasında bu kez sahneye çıkan ilk golün kahramanı Hüseyin Yükünç oldu ve skor 3-1 oldu.67'nci dakika Okan Şen müsabakanın skorunu tayin eden golü Soma filelerine gönderdi ve müsabakadan Yeniçanspor takımı 4-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılmasını bildi.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar