TUNA SPOR'UN YENİLMEZLİĞİ DEVAM EDERKEN BEŞYÜZEVLER SPOR 3 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET KALDI



İstanbul Süper Amatör Klasman Grubu maçlarının 11.haftasında Lider Tuna Spor ile 2 puan gerisindeki Beşyüzevler Spor Firuzköy Stadında Liderlik mücadelesine çıktılar.




Maçta Tuna Spor rakibi Beşyüzevler Spor'a nazaran daha fazla pozisyona girsede maçın son 30 dakikalık bölümünde Beşyüzevler Spor pozisyonlar buldu.
Her iki takımda rakip fileleri havalandıramayınca maçta başladığı gibi golsuz berabere sonuçlandı.
Maçın Sonucu: Tuna Spor 0-0 Beşyüzevler Spor




7.dakikada Tuna Spor Yunus Emre Yüceman ile 20 metreden kaleyi yokladı. Kaleye doğru yönelen topu kaleci Armağan Vatanoğlu kornere çelmeyi başardı.

19.dakikada Ahmet Keleş'in pasıyla topla buluşan Yunus Emre Yüceman, kaleci Armağan'la karşı karşıya kaldı. Yunus Emre'nin vuruşu kalecinin kucağında eridi.

24.dakikada Tuna Spor Mustafa Sarıçan ile sol çarprazdan ceza sahasına girdi. Kalecinin üstünden aşırtma vuruşu az farkla avuta çıktı.

Maçın ilk yarısı boyunca Beşyüzevler Spor adına ciddi bir pozisyon göremedik.

Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarı başlamasıyla Tuna Spor yine atak üstünlüğünü aldı. 

50.dakikada Tuna Spor Mustafa Sarıcan ile sağdan ceza sahasına girdi. Kale içinde arkadaşı Ercan Işık ile topu buluşturdu. Ercan'ın vuruşu az farkla avuta çıktı. 

Beşyüzevler Spor maçtaki en ciddi pozisyonuna 56.dakikada girdi. Ersel Samet çalımlarla sol kanattan takımını atağa çıkardı. Kale içine yaptığı ortaya Salim Görgün kafayı vurdu. Az farkla avuta çıkan bu topun gol olması içten bile değildi.

60.dakikada Erdal Serbest'in uzun mesafeli ortasında topla havada buluşan Ersel Samet'in kafa vuruşu avutla neticelendi.

82.dakikada Ersel Samet ile korner atışı kullanan Beşyüzevler Spor, ceza sahasında Tuna Spor defansından önce kafaya yükselen Salim Görgün ile bir pozisyondan daha boş döndü.

83.dakikada, oyuna sonradan giren Selim Deniz Peker'in sert şutunu Beşyüzevler Spor kalecisi Armağan Vatanoğlu ayakları ile karşılayabildi. Bosta kalan topa Mehmet Cihan Sadıkoğlu yetişsede ofsayt pozisyonunda olduğu gerekçesiyle atak sonuçsuz kaldı.

89.dakikada Beşyüzevler Spor belkide maçı kendi lehine çevirebilecek pozisyonu Murat Çakal ile buldu. Çalımlarla ceza sahasına yaklaşan Murat'ın sert şutu kale direğini yalayarak avuta çıktı.

Maçın sonuna kadar gol atma becerisi gösteremeyen her iki takım 1 puana razı olarak hakem Serdar Akkoçoğlu'nun bitiş düdüğü ile soyunma odasına gittiler.

Puanını 21 yapan Tuna Spor'un liderliği devam ederken 19 puanda kalan Beşyüzevler Spor 4.sırada kendine yer buldu.

Önümüzdeki hafta Lider Tuna Spor Ataşehir Çamoluk ile karşılaşırken, Beşyüzevler Spor Yeşilköy Spor ile karşılaşacaklar.















SAHA: AVCILAR BELEDİYESİ FİRUZKÖY STADI

HAKEMLER:  Serdar Akkoçoğlu - Selim Şenöz -Cenk Fatih Demirci

4.HAKEM: Turgay Güzel

SAHA KOMİSERİ: Yüksel Karabulut


TUNA SPOR: 0

Cem Albayrak, Hatip Cihan Evin, Furkan Aktmur, Berkay Çakır, Ahmet Kutluay, (dk.63 Selim Deniz Peker) Ahmet Keleş, Yunus Emre Yüceman, Zülfikar Turhan, Mustafa Sarıçan, (dk.90+1 M.Raşit Temiz) Emre Çelik, Ercan Işık (TK) (dk.77 Mehmet Cihan Sadıkoğlu)

YEDEKLER: Efe Baş (YK) , Gökhan Gedik,  

TEKNİK SORUMLU: Ulaş Oktay

FORMA RENGİ: LACİVERT-BEYAZ-KIRMIZI  


BEŞYÜZEVLER SK. : 0

Armağan Vatanoğlu, Erdal Serbest, Ozan Çakır, Murat Uslu, Cem Çelik (TK), Hakan Koç, Aygün Bozkurt, (dk.72 Cüneyt Çarboğa) Salim Görgün, Semih Layiç, (dk.89 Zülküf Güzel)  Ersel Samet Temel, Murat Çakal

YEDEKLER: Mücahit Kemaloğlu (YK), Caner Yılmaz, Semih Kazak, Oğuzhan Taşkapı, Mehmet Baş

TEKNİK SORUMLU: Adem Mandıralı
ANTRENÖR: Güner Şen

FORMA RENGİ: YEŞİL BEYAZ

SARI KARTLAR: 

dk.29  Hakan Koç  (Beşyüzevler Spor)
dk.41  Zülfikar Turhan   (Tuna Spor)
dk.45  Ozan Çakır   (Beşyüzevler Spor)
dk.53  Ahmet Kutluay  (Tuna Spor)
dk.69  Aygün Bozkurt    (Beşyüzevler Spor)

FOTO HABER : METİN AŞCI


MAÇIN FOTOĞRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ


Yorumlar