Sultangazispor şampiyon dememize iki hafta kaldı 2-1


Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sultangazispor takımı evinde ağırladığı güçlü Dumlupınar engelini 2-1'lik skor ile aşmasını bildi.
Lider Düzcespor takımının bir puan gerisinde bulanan Sultangazispor cephesi fikstür avantajı ile mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.Sultangazispor taraftarının yoğun tezahuratları altında başlayan müsabakada adeta temsilcimiz müsabakaya 1-0 önde başladı.

Tartışmasız bu sezonun tüm gruplar dahilindeki en formda oyuncusu Serdal Öz dakikalar 1 dediği anda harika bir gol ile takımını 1-0 öne geçirmesini bildi.Bu golün morali ile daha moralli ve kaliteli bir oyun ortaya koyan Sultangazispor takımı ilk kırkbeş dakika içeirsinde yakaladığı bir çok pozisyondan da faydalanamadı.

Deplasman temsilcisi Kütahyadumlupınar takımı yediği şok golün etkisini üzerinden attıktan sonra zaman zaman rakip kalede pozisyonlar bulsada final pas ve vuruşlarında beceriksiz olunca beraberlik golünü kaydedemedi.İki takımın da çabaları ilk kırkbeş dakikaya başka gol getirmedi ve ilk devrenin sonunda tabelada 1-0 temsilcimizin galibiyeti vardı.


Müsabakanın ikinci yarısına daha risk alarak ve beraberlik golü için oyunu önde oynamak isteyen deplasman takımı Kütahyadumlupınarspor 52'nci dakikada Aykan ile skora denge sağladı.Bu gol Sultangazispor takımında moralleri bozmadı ve galibiyet için sürekli gol organizasyonlarına girilmeye başlandı.Farklı hücum seçenekleri kullanan Sultangazispor takımı bir çok gol pozisyonundan faydalanamazken dakikalar 61'i gösterdiğinde bu kez sahneye çıkan Emre Yılmaz Sultangazispor takımını 2-1 öne geçiren golü Dumlupınar filelerine gönderdi.


Bu dakikadan sonra daha kontrollü bir oyun ortaya  koyan Sultangazispor takımı müsabakanın sonunda üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak Sultangazispor takımına 3.Lig yolunda son iki müsabakada bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar