Paşabahçe 1-2 Kartalbulvarspor



Bal İçin Play Off müsabakalarından Paşabahçe-Kartalbulvar müsabakası Sultanbeyli Gölet Stadyumunda oynandı.
Müsabakaya her iki takımda son derece istekli bir şekilde başladı.Yaklaşık 300 taraftarının durmaksızın yaptığı tezahuratların verdiği moralle oyunun kontrolünü elinde tutan taraf Paşabahçe takımı oldu.



Paşabahçe takımının arzulu ve gol için girişimlerine kontrollü ve kalabalık bir defans anlayışıyla karşılık veren Kartalbulvar takımı zaman etkili ataklar geliştirdi.





İki takımında çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince devre arasına 0-0 eşitlikle girildi.Müsabakanın ikinci yarısında iki takımın mücadelesi nefesleri kesti.




Paşabahçe takımı gol için çok arzulu bir oyun ortaya koymaya devam ederken aradığı golü dakikalar 54'ü gösterdiği dakikalarda Ekimcan Paşabahçe takımını 1-0 öne geçirdi.



Yediği gole rağmen direncinde hiç eksilme olmayan Kartalbulvar takımı oyuna etki decek ataklar yakalamaya başladı ve 57'nci dakikada Özgür'ün ayağından güzel bir kazandı ve skora denge geldi.



Kısa sürede atılan karşılıklı gol iki takımı da adeta kamşıladı ve risk alınmaya başladı.Risk alan iki takım sorcuları gol için girişimlerde bulunurken,iki takımın da gol pozisyonları yakaladığna şahit olduk.



Kartalbulvar takımı 61'nci dakikada Onur ile harika bir kontraatak gerçekleştirdi ve bu kotraatak neticesinde galibiyet golüne kavuştu.




Kaleci Ertuğrul sakatlanınca kaleye Paşabahçe takımında  Özkan geçti.Bu üç gol ile müsabakaya iyice tempo geldi.Paşabahçe takımı beraberlik golü için rakip kaleye baskı ve ataklar gerçekleştirirken,aldığı riskler karşısında zaman zaman kontraataklara mağruz kaldı.




İlerleyen dakikalarda her iki takımın da çabası başka gol getirmeyince müsabaka sonunda üç puanı hanesine yazdıran taraf Kartalbulvar takımı oldu.




Taraftarının yoğun desteğine rağmen müsabakadan mağlup ayrılan Paşabaçe takımında müsabaka sonrasında üzüntü hakimdi.



Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda boş şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar