Kocaelispor 4-2 Erokspor



KOCAELİSPOR: 4-EROKSPOR: 2
STAT: İsmetpaşa
HAKEMLER: Salih Salar, Ahmet Ercan , Vedat Hoşnam 

 KOCAELİSPOR: Kılıçarslan,Kadir Gezer, (Dk. 62 Emirhan ), Kadir Öğe , Murat Başak ,Gökhan , Murat Tiraki , Hamza , (Dk. 86 Hüseyin),Tunahan  (Dk. 72 Yasin ), Sefa , Mert Yavuz, Burak Özbakır 
 EROKSPOR: Serkan , Reis Alvarenga , Halil , Barış , Kemal , Ercan (Dk 87 Tayfun), Sinan , (Dk. 87 Muhammed ) Ali Yavuz, Ersin(Dk. 46 Ekrem), Volkan, Mücahit
GOLLER: Kadir Öge (Dk. 8), Burak Özbakır (Dk. 18 ve 44),Volkan (Dk. 39), Sinan (Dk. 64), Gökhan Şahin (Dk. 79)

Kocaelispor, Erokspor engelini dört as oyuncusundan yoksun olmasına rağmen 4-2 kazandı ve Tekirdağspor maçı öncesinde moral depoladı.

Müsabakaya Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelispor efsane futbolcusu Taner Gülleri izledi. Yaklaşık 7 bin taraftarın izlediği maçı Kocaelispor önce Kadir Öge’nin golü ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Burak Özbakır farkı ikiye çıkardı. Sonrasında Volkan’ın golü ile fark bire indi. İlk yarıdaki son sözü ise Burak Özbakır söyledi 3-1.İkinci yarıda Erokspor daha iyi bir futbol oynarken Sarı – Yeşilli ekip Sinan golü ile skoru 3-2 yaptı. Bu golden sonra oyunda üstünlüğü ele alan Kocaelispor, Gökhan Şahin’in muhteşem golü ile maçı 4-2 yaptı.

 Maç bu skorla sona ererken, Kocaelispor şampiyonluk şansını Tekirdağ’da ki maçı bıraktı. Yeşil – Siyahlı ekip bir puan geride lider Tekirdağspor ile karşılaşacak. 
Bölgesel lig 11. Grup’ta bitime 2 hafta kala şampiyonluk için Tekirdağ ve Kocaelispor zirvede baş başa kaldı. 

Yorumlar