TUNA SPOR GERİDEN GELİP NİŞANTAŞI SPOR'U 2-1 YENMEYİ BAŞARDI



İstanbul Süper Amatör 10.hafta maçlarında son haftalarda aldığı beraberliklerle dikkatleri çeken Bayrampaşa temsilcisi Tuna Spor ile Şişli temsilcisi Nişantaşı Spor Avcılar Belediyesi Firuzköy stadında karşı karşıya geldiler.

Maçın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Nişantaşı Spor, maçın ikinci yarsında Tuna Spor ataklarını karşılamakta zorlanırken kalesinde gördüğü 2 golle maçı ve 3 puanı Tuna Spor'a kaptırdı.


Maçın Sonucu :  TUNA SPOR 2-1 NİŞANTAŞI SPOR

Maçın genelinde Tuna Spor defansın arkasına uzun paslarla gol ararken, Nişantaşı spor ise orta alanda kalabalık kalarak sert ve diri bir takım görüntüsü verdi. Fakat defasın arkasına atılan toplarda Tuna Spor çok fazla pozisyona girmekte zorlanmadı. 

Maçın 8.dakikasında Nişantaşı Spor Emre Çağlar ile 1-0 öne geçti. Tuna Spor defanstan çıkarken topu Emre'ye pas verince, ceza sahası içinde topu önünde bulan Emre düzgün bir vuruşla takımının galibiyet golünü kaydetti.

21.dakikada Tuna Spor Mustafa Sarıçan'ın kale içinde yaptığı ortaya Ercan Işık'ın kafa vuruşu ile tehlike yarattı. Nişantaşı Spor defansından Ömercan Soydal rakibinin pozisyonunu bozarak olası bir beraberlik golünü engelledi.

22.dakikada Tuna Spor'dan Mustafa Sarıçan kaleci Seyitcan Kılıç ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol atma becerisini kullanamadı.

32.dakikada önce Ahmet Keleş , arkasından pozisyonun devamında Mustafa Sarıçan yüzde yüzlük pozisyonda topu ağlara gönderemediler.

Maçın ilk yarısı Nişantaşı Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Tuna Spor Ahmet Kutluay'ın yerine Yunus Emre Yüceman'ı alarak başladı.

58.dakikada Tuna Spor, oyuna ikinci yarı başında giren Yunus Emre Yüceman'ın golü ile beraberliği buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Yunus Emre rakibinin üzerinden aşırdığı topu yere inmeden kaleye sert bir şekilde gönderdi. Ağlarla buluşan top maçta 1-1 lik beraberliği getirdi.

71.dakikada ilk golde olduğu gibi oyunun kaderini değiştiren bir değişiklik daha oldu. Tuna Spor teknik sorumlusu Ulaş Oktay oyundan Ahmet Keleş'i kulübeye çekerken oyuna Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nu aldı.

79.dakikada Tuna Spor'a 3 puanı getiren gol Mehmet Cihan Sadıkoğlu'ndan geldi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Mehmet Cihan, Seyitcan Kılıç'ın koruduğu Nişantaşı kalesine sert bir şut gönderdi. Seyitcan topu karşılasada topun şiddetinden top ağlara doğru yönelerek kale çizgisinin içine düştü.
Bu golle Tuna Spor maçı 2-1 kazanıp puanını 20 yaparak yarın oynanacak olan Paşabahçe-Ataşehir Çamoluk maçı öncesi liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Önümüzdeki hafta Tuna Spor, Beşyüzevler Spor ile mücadele ederken, Nişantaşı Spor ise Yeşilköy Spor ile mücadele edecekler.



















SAHA: AVCILAR BELEDİYESİ FİRUZKÖY STADI

HAKEMLER:  Cihan Ataş - Cihan Cuma Yıldızturan - Abdullah Körismail
4.HAKEM : Celal Özağdaş

SAHA KOMİSERİ: Ferit Bereket


TUNA SPOR : 2

Cem Albayrak, Hatip Cihan Evin, Furkan Aktemur, Berkay Çakır, Ahmet Kutluay, (dk.46 Yunus Emre Yüceman) Ahmet Keleş,(dk.71 Mehmet Cihan Sadıkoğlu)  Emre Çelik, Zülfikar Turhan, Mustafa Sarıçan, Selim Deniz Peker, (dk.85 Gökhan Gedik) Ercan Işık (TK)

YEDEKLER: Efe Baş (YK), Muhammet Raşit Temiz, 


FORMA RENGİ: LACİVERT-BEYAZ-KIRMIZI  



TEKNİK SORUMLU: Ulaş Oktay


NİŞANTAŞI SK. : 1

Seyitcan Kılıç, Ömercan Soydal, Cüneyt Kaba, Dolunay Uzun, (dk.69 Hasan Emre Aydın) Berent Yerdak, Emre Kırman, Emrah Karabul, Hasan Akkaya, Hasan Fırat, (dk.82 Murat Dilek) Adnan Alpagut, (dk.63 Yunus Topal) Emre Çağlar

YEDEKLER: İsmaik Kaya (YK), Hüseyin Can Yaşar, Bülent Dinler, Sezer Yıldırım

FORMA RENGİ:    MAVİ 

TEKNİK SORUMLU:  Yüksel Topçu

SARI KARTLAR: 

dk.43 Emre Çağlar (Nişantaşı Spor)
dk.84 Murat Dilek  (Nişantaşı Spor)
dk.90+3 Zülfikar Turhan (Tuna Spor)

GOLLER: 

dk: 8  Tuna Spor 0-1 Nişantaşı Spor   gol: Emre Çağlar
dk.58 Tuna Spor 1-1 Nişantaşı Spor   gol: Yunus Emre Yüceman
dk.79 Tuna Spor 2-1 Nişantaşı Spor   gol: Mehmet Cihan Sadıkoğlu

FOTO HABER : METİN AŞCI


MAÇIN FOTOĞRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ




Yorumlar