Gol Düellosunda gülen taraf Ataşehirçamoluk oldu 3-2




Bal için Play Off müsabakalarının sonuncusu bu gün Selimiye Satadyumunda Paşabahçe ve Ataşehirçamoluk takımları arasında oynandı.
Doksan dakika sonunda gülen taraf Ataşehir temsilcisi oldu.Müsabakaya her iki takımda son derece arzulu ve tempolu başladı.


Her iki takımında rakip kale önlerinde etkili pozisyonlar yakaladığını gözlemledik.Puan durumunda zirvede yer alan Paşabahçe takımı kontrollü bir futbol ortaya koyarken rakip kaleye de etkili atak organizasyonları düzenledi.

Ataşehirçamoluk takımı puan cetvelindeki yerini inkar edecek kalitede mücadele ve oyuna asılışına şahid olduk.İlk gol İshak tarafından Paşabahçe adına geldi.


Bu gol öyle bir gol oldu ki bizim görüşümüze göre bu gün Ataşehir takımının maçı almasında da çok önemli bir pay sahibi oldu.

Merak edenlere hemen bahsedelim nasıl bir gol olduğundan.Paşabahçe atağında Ataşehirçamoluk ceza sahasında kaleci pozisyon gereği yerde kaldığında İshak güzel bir vuruşla topu filelere yolladı ve Paşabahçe takımı 1-0 öne geçti.


Bu gol esnasında kalecilerinin yerde kaldığını ve centilmenlik gereği Paşabahçeli futbolcuların topu dışarı atmaları gerektiğini belirttiler.


Hakem ve Paşabahçeli futbolculara Ataşehirçamoluk futbolcuları ve kenar yönetiminden şiddetli tepkiler geldi.

Oyun bu pozisyon sonrasında yaklaşık on dakika kadar durdu.İtirazlarını yoğunlaştıran Ataşehirçmoluk teknik direktörüde müsabakayı yöneten Orta Hakem tarafından kırmızı kartla ihraç edildi.

İlk kırkbeş dakikada iki takımın da çabası sonucu değiştirmeye yetmedi.İlk yarının son dakikalarında Ataşehirçamoluk forveti Emre'in klas vuruşu direkte patlayınca soyunma odasına 1-0 Paşabahçe takımının önde olduğu tabelaya yansıdı.


Müsabakanın ikinci yarısında tam bir Ataşehirçamoluk fırtınası vardı.Ataşehirçamoluk atak zenginliği yaratarak golpozisyonları üretmeye çaba gösterirken bunda da etkili olmayı başardı.her on dakika bir gol sığdıran Ataşehirçamoluk takımı önce Emre ile güzel bir kafa golü ile ilk sayısına ulaştı.


Beraberlik golünü kazanan Ataşehirçamoluk takımı Enes ile iki gol daha buldu ve müsabakayı 3-1 lehlerine çevirdi.

Müsabakadan kopmak istemeyen Paşabahçe takımı riskler alarak hücum zenginliği yaşamak istedi.Bu amaçlarına Oğuzhanın'ın güzel golüyle ulaştılar diyebiliriz.Beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Paşabahçe takımı kalesinde de tehlikeli ataklar gördü.


İki takımın çabaları başka gol getirmeyince müsabaka Ataşehirçamoluk takımının 3-2 galibiyeti ile sona erdi.Hakem son düdüğü geldiği anda bir anda saha karıştı ve iki takım sporcularının sıcak teması hat safhaya çıkmak üzereyken,sağduyulu sporcu ve teknik adamların yoğun çabası ile istenmeyen olaylar gerçekleşmedi.

Bu mağlubiyet Paşabahçe takımının Play Off müsabakalarındaki ilk yenilgisi oldu.Paşabahçe taraftarı doksan dakika boyunca takımını destekleyerek önemli katkılarda bulundu.Özellikle 1-3 yenik duruma düştükleri anda yapılan lehte tezahuratlarla takımlarını tekrar müsabakaya ortak olmaları konusunda önemli rol oynadılar.















Müsabakanın hakem triosuna gelince,bahsetmeye değmeyecek derece kalitesiz bir maç yönettiler.Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar