Gol düellosu nefesleri kesti 2-2



Bal İçin Play Off müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.Bu gün Karagümrük Stadyumunda oynanan Gazimahallesi-Ataşehirçamoluk müsabakası adeta nefesleri kesti.
Müsabakada toplam dört gol kaydedildi.Karşılıklı atılan gollerle müsabaka 2-2 sona erdi.Müsabakaya her iki takım da son derece tempolu ve arzulu başladı.



Ataşehirçamoluk takımı ilk öne geçen taraf oldu.Müsabakanın henüz başları sayılabilecek 8'nci dakikada Servet ile 1-0 öne geçen Ataşehirçamoluk takımı,bu golün morali ile etkili ataklar geliştirmeye başladı.


Beraberlik golünü arayan Gazimahallesi takımı dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kurdu ve şok golün etkisini üzerinden atmasını bildi.


Dakikalar 24 dediği anda da Ramazan ile güzel bir gol bularak tabelada dengeyi sağlamasını bilen Gazimahallesi takımı oyunun kontrolünü eline geçirdi.



Gazimahallesi kontrolünde geçen ilk kırkbeş dakikanın son anlarında başka gol kaydına erişilmeyince ilk kırkbeş dakika karşılıklı atılan birer gol ile 1-1 sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısında golü daha çok isteyen ve gol için girişimlerde bulunan taraf Gazimahallesi olurken,etkili kontra ataklar yakalayan taraf Ataşehirçamoluk takımı oldu.


Dakikalar 79 dediği anda Ataşehirçamoluk takımı penaltı kazandı.Bu penaltıya Gazimahallesi cephesinden yoğun tepki geldi.Bu tepkiler müsabakanın beş dakika kadar durmasına sebep oldu.



Hakem kararı değişmedi ve penaltıyı filelere gönderen oyuncu Osman oldu ve bu gol ile Ataşehirçamoluk takımı 2-1 öne geçti.



Bu golün ardından tüm riskleri göze alıp önce beraberlik daha sonra galibiyet,golü isteyen Gazimahallesi takımı rakip kale önünde pozisyonlar bulurken,rakibine de defansında gedikler verdi.


İki takımdan birisinin gol atacağı belli denen müsabakada uzatma dakikalarında golü bulan taraf Gazimahallesi oldu.Bu gol Gazimahallesi cephesinde müthiş bir sevinç yarattı.



Golün adı Özkan.Yarın düğünü olacak Kaleci Özkan adeta düğün hediyesi gibi bir gole imza attı.Bu gün başarılı performans çizen ve beraberlik golünü 90+5 dakikada atan Özkan Ferhatoğlu kardeşimize şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Amatorun Dunyasi ekibi olarak bu güzel futbolu bizlere ve sporseverlere izleten her iki takıma da teşekkür ediyoruz ve bundan sonra oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Yorumlar