Gazimahallesi vites yükseltti 3-1



Bal için Play Off müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.Beşyüzevler ve Gazimahallesi takımları Karagümrük Stadyumunda karşı karşıya geldiler.


Müsabakaya etkili ve tempolu başlayan,pozisyonlar yakalayan taraf Beşyüzevler oldu.

Yakaladığı pozisyonları gol noktasında etkili değerlendiremeyen taraf gene Beşyüzevler takımı oldu.

Yakaladığı ilk kontra atakta golü bulan Gazimahallesi oldu.Dakikalar 8.dediği anda ceza sahasına sol çaprazdan giren Yılmaz güzel bir ayak içi vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Gazimahallesi 1-0 öne geçti.

Bu gol ile birlikte moral bulan Gazimahallesi takımı etkili ve oyunu kontrolü altında tutan bir havaya büründü.dakikalar 24 dediği anda Yılmaz harika bir gole imza attı.

Sağ kanattan gelişen atakta caza sahasına gönderilen topa dömi vole ile harika bir vuruş yapan Yılmaz Gazimahallesini 2-0 öne geçiren golü Beşyüzevler filelerine gönderdi.

İlk kırkbeş dakikada iki takımında çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince soyunma odasına Gazimahallesi 2-0 önde girdi.Müsabakanın ikinci yarısında Beşyüzevler takımının gol için girişimlerine şahid olduk.

Gazimahallesi takımı skorunda verdiği moral ve rahatlıkla kontrollü bir oyun sergilemeye başladı.İkinci yarıda ilk gol yine Gazimahallesi takımından geldi.


Okan Günel Beşyüzevler takımının bir anlık dalgınlığından faydalanarak topu filelere gönderdi ve skor 3-0 oldu.


Bu dakikadan sonra Beşyüzevler takımının çabası sadece penaltıdan Samet ile bulduğu gol ile neticelendi ve bu gol aynı zamanda müsabakanın 3-1 Gazimahallesi lehine sonuçlandığını tabelada tescilleyen gol oldu.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takımada bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar