Farkı görünce oyuncular tek tek sakatlandı.


Farkı görünce oyuncular tek tek sakatlandı.
Amatör liglerde artık sık sık karşılaşmaya bailadığımız bir olay, Bitlis 1. Amatör lig müsabakasında bir kez daha karşımıza çıktı.

Bilecik 1. Amatör Lig 23. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor 7-0 öndeyken rakip takım futbolcularından 6'sı sakatlandım gerekçesi ile sahayı terk edince, maçın orta hakemi Mustafa Kurnaz oyuncu yetersizliğinden maçı bitirdi.
Bilecikspor, evinde oynadığı maçın ilk yarısını, Ekrem Dal'ın 3, Ertuğrul Güllük'ün 2 ve Caner Aydın'ın tek golü ile 6-0 galip kapattı.
İkinci yarının 10'uncu dakikasında 4 rakip takım oyuncusu sakatlandıkları gerekçesi ile oyundan çıktı. Pazaryerisporlu idareciler, sahaya yeni futbolcu sokmayınca oyun bir süre 7 kişi devam etti. Maçın 60'ıncı dakikasında İlker Çınar skoru 7-0 getirdi. Bu dakikada bir futbolcu daha sakatlandığı gerekçesi ile oyundan çıkınca Pazaryerispor sahada 6 kişi kaldı. Futbol kurallarına göre takımın 6 kişi ile devam edemeyeceği belirten orta hakemi Mustafa Kurnaz, 65'inci dakikasında maçı bitirdi.
Bu yaşanan olaylar karşısında Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Bilecik Futbol İl Temsilcisi'nin ne gibi bir karar alacağı merak edilirken, Pazaryerisporlu yöneticilerin maç farka giderse takımı oyundan çekeriz gibi maç öncesi konuşmalar yaşandığı iddia edildi. Takımı sahadan çekmenin para cezası olduğunu bilen yöneticiler para cezası ödememek için bu yönteme başvurduğu ayrı bir iddia oldu.

Yorumlar