Alibeyköy Spor'da Metin Kaygın Dönemi Sona Erdi.


Alibeyköy Spor'da Metin Kaygın Dönemi Sona Erdi.
2014 -2015 sezonuna fırtına gibi giren Alibeyköy Spor, grup maçlarında gösterdiği performansla bu sezon taraflı tarafsız herkesin Bal'a yükselecek takımlardan biri olarak gösterilmesinin de yolunu açmıştı. 

Play Off grubunda üst üste aldığı galibiyetlerle Bal için çizilen yol haritasında hedefine koşan Alibeyköy Spor'da son 4 haftadır alınan sonuçlar yönetici ve teknik ekibi zor durumda bıraktı. 5. hafta da Paşabahçe maçı ile başlayan düşüş ne kadar yol kazası olarak nitelendirilse de Alibeyköy Spor bu haftadan sonra geri kalan son 5 hafta da kaybettiği puanlarla ligde 9. sıraya geriledi.
Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Ali Zengin, bu durumun kendilerinin eklemediği bir sonuç olduğunun altını çizerken "Tekini Direktörümüz Sayın Kaygın ile bir toplantı yaptık. Bugünki durumu etreflıce konuştuk. Her iki taraf olarak takımın bugün bulunduğu yerin hakettiği bir nokta olmadığına karar verdik. Önümüzde 5 final maçımız var bu sebeple bir kan değişikliği yaparak, hocamızla karşılıklı yolları ayırdık. Bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür ederiz. Her iki taraf içinde hayıtlı olur inşallah. Bizim tek hedefimiz bu sene BAl hedefine ulaşmak." dedi.

Yorumlar

Ahmet soylu dedi ki…
U 19/2 kuraları ne zaman çekiliyor acaba ..