Alibeyköy Spor Beklediği Enerjiyi Bulamadı.


Alibeyköy Spor Beklediği Enerjiyi Bulamadı.
Alibeyköyspor, Selimiye Karşısında Bir Puanı Zor Kurtardı.

Alibeyköy Spor Yönetimi hafta ortası oynadığı Yeşilköy maçı sonrası istifa eden Teknik Direktör Metin Kaygın'ın yerine alelacele Sportif Direktör olarak Armağan Turan'ı getirmiş ve sezon başında Metin Kaygın'ın yardımcılığını yapan Sedat Şengel'i de Teknik Direktör olarak getirerek bir kan değişimi yaratmak ve haftalardır üst üste kaybedilen puanlara dur demek istemişti. 
Teknik direktörlük sorumluluğunun hemen bir gün sonrasında Selimiye sınavına çıkan teknik ekip, ligin alt sıralarında yer alan rakibi karşısında iki defa geriye düştü ancak ikinci yarının başında bulduğu golle 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 
Karşılaşma Selimiye Spor adına Fırat'ın  7. dakikada gelen golü ile başladı. Bu gole 27. dakika da Alibeyköy Spor Yusuf Kaymak ile cevap verdi. İlk yarıda etkili bir futbol ortaya koyan Selimiye Spor'da İshak attığı golle takımının devre arasına 2-1 önde girmesini sağladı.
İkinci yarıda Alibeyköy daha derli toplu ve etkili bir futbol ortaya koydu. 53. dakika da  golcüsü Samet Şenol ile beraberliği sağlayan Alibeyköy Spor, daha sonra etkili futboluna golü ekleyemeyince iki takımda sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

Yorumlar