STAD'DA KAR TEMİZLEME REZALETİ.


Sakaryaspor'da kar temizleme rezaleti
Sakaryaspor dün ligde şampiyonluk yolunda çok hayatı bir mücadeleye çıktı. Oynanan kötü oyun kadar traktörler temizlenen sahanın tarlaya dönmüş hali çok konuşuldu.
Traktör komedisi
Pazar günü Sakarya Atatürk Stadında oynanan Sakaryaspor-BB Erzurumspor karşılaşması öncesi yapılan kar temizleme çalışmaları tam anlamı ile fiyaskoya dönüştü. Sahanın patates tarlasına dönmüş halini gören taraftarlar karşılaşmadan bir gün önce başlayan kar temizleme çalışmalarında geniş bir ekip kullanmak yerine traktör kullanmayı tercih eden Sakaryaspor yönetimine tepki gösterdiler.

Puan kaybında büyük etken
Özellikle ilk devre adeta rakiple değil zeminle mücadele eden Sakaryaspor atakları birer birer tarlada kayboldu gitti. İkinci yarı oynanan kötü futbolda buna eklenince puan kaybı kaçınılmaz oldu. Maç sonrası yeşil siyahlı taraftarlar, 'bu tarlada futbol oynanır mı'' diye tepki gösterdiler.


Erzurumspor MHK görüşmesine günler sonra cevap veren Sakaryaspor yönetiminde Selahattin Aydın'nın Milletvekilliği adaylık çalışmalarından kulüp işlerine zaman ayıramadığı konuşuluyor. 
Kaynak : sporexpres

Yorumlar