Paşabahçe'de durmak yok


Bal İçin Play Off takımlarımızdan Paşabahçespor takımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Paşabahçe takımının antrenmanına konuk olduk.
Tecrübeli çalıştırıcı Aşkın Karadeniz sporcuların idmanlara olan  konsantrasyonundan ve sergilenen perofmanslardan çok memnun olduğunun altını çizdi.İdman boyunca sporcuların temposu ve isteği imrenilecek seviyede olduğunu belirtmek istiyoruz.Günün son ışıklarında başlayıp,Stadyum ışıklarının yanmasıyla devam eden idmanda disiplin ve ciddiyetin ön planda olduğunu gözlemledik.

Paşabahçe kalesi emin ellerde.Ertuğrul,Özkan ve yeni transfer Burak Paşabahçe takımının kalesini sigortalamış durumda.Özkan hafif sakatlığından dolayı düz koşularla idmana katılırken,Ertuğrul ve Burak toplu çalışmalarda hazır bulundu.
Paşabahçe takımının başarılı Teknik Direktörü Aşkın Karadeniz Play Off müsabakalarında karşılaşacağı rakiplerini değerlendirdi.Tüm takımlara eşit seviyede saygı duyuyoruz.İyi mücadele edenin,Play Off müsabakalarına güç ve enerjisini en iyi yayan takımların başarılı olacağını düşünüyoruz.Paşabahçespor olarak centilmence ama formanın hakkını veren mücadelemizi sahaya yansıtıp başarılı olmak istiyoruz.Tüm rakip takımlarımıza play off boyunca gönüllerince bir müsabakalar zinciri diliyorum.
Amatorun Dunyasi ekibi olarak Play Off oynayan takımlarımızı sık sık ziyaret edip,onlara zorlu müsabakalar öncesinde moral vermek ve merak edilen bu takımlar hakkında değerli sporseverlerimizi bilgilendirmek için düğmeye bastık.
Paşabahçe takımında arkadaşlık son derece imrenilecek seviyede.Sporcuların idmanlardaki sert ve tempolu çalışma ortamına rağmen birbirlerine karşı tek bir negatif tablo oluşmaması dikkat çekici.
Paşabahçe takımında tecrübeli golcü Onur Atila rüzgarı esiyor.Yılların sağladığı deneyimi ve tecrübeyi takım arkadaşlarına hem tatbiki hem de teorik olarak aktarması çok hoş görüntüler oluşmasına sebep oluyor.Genç sporcuların da Onur ağabeylerine duydukları sevgi ve saygı gerçekten takdire değer.
Ara transferde takıma katılan sporcular kendilerini kırk yıldır Paşabahçe formasını giyiyormuş gibi hissettiklerini ve bunun ana sebebinin içinde bulundukları harika ortamdan kaynaklandığını söylüyorlar.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak Paşabahçe takımına Bal için Play Off müsabakalarında bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar