KIRŞEHİRSPOR, ÇİFT KALEDE SİNCAN BELEDİYESPOR TAKTİĞİNI ÇALIŞTI.


Ahi Stadı’nda yapılan çift kale maçta futbolcuların bir hayli istekli olmaları dikkat çekerken, as futbolcuların ağırlıkta olduğu sarı takım, yeşil takımı Serkan Bozkurt ve Rıdvan İğrek’in golleriyle 3-1 yendi.
ÇİFT KALEDE SİNCAN BELEDİYESPOR TAKTİĞİ ÇALIŞILDI Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligde bir türlü istikrar sağlayamayan Sincan Belediyespor’u konuk edecek olan Kırşehirspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Yeşil-beyazlılar 2 haftalık taktik çalışmasın ardından bugün Ahi Stadı’nda yaptığı çift kale maçla Sincan Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kırşehirspor’un bugün Ahi Stadı’nda yaptığı çift kale idmanına 2 hafta sahalardan uzak kalan kaptan Hacı Ahmet dışında tüm futbolcular katılırken, ısınma hareketleri ile başlayan idman, daha sonra topla teknik çalışma ve koşular ile devam etti. Teknik Direktör Bekir Barış Cihan Ahi Stadı’nda yapılan çift kale maçında zorlu Sincan karşılaşmasında uygulatacağı taktiğinin çalışmasını yaptırdı. Cihan yapılan çift kale maçtan önce Sincan Belediyespor maçındaki muhtemel 11’i yanına çağırarak uygulayacakları taktiği ve yapacakları görevlerini bir bir anlattı. 


Sincan Belediyespor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ve 5’de 5 yapmak için sahaya çıkacaklarını söylkeyen genç teknik adam Bekir Barış Cihan, hafta sonu Sincan Belediyespor maçına oynatacağı muhtemel 11’i Kalede Serkan, defansta Yiğit Alan, Koray Tanbay, Eren Tan, Gökhan Böyter, Orta sahada Tunç Ceyhun, Furkan Çırakoğlu, Mevlüt Şimşek, Murat Arslan, Forvette ise Serkan Bozkurt ve Rıdvan İğrek olarak belirledi. Ahi Stadı’nda taraftarının önünde yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçı kenardan takip eden Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, futbolcularına sürekli uyarılarda bulunurken, yapılan basit hatalı paslarda oyunu durdurarak futbolculara görsel olarak uyarılarda bulunurken, doğru pas tercihlerinde daha dikkatli olmalarını istedi. Yaklaşık 1.5 saat süren çift kale maç, önce hafif tempoda koşu daha sonrada karın kası çalışmasıyla son buldu. Ahi Stadında gerçekleştirilen çift kale maçı 3-2 turuncu takım kazandı. Kırşehirspor bugün Güneykent tesisinde yapacağı idmanınla Sincan Belediyespor maçının hazırlıklarına tam gaz devam edecek. 

(Haber-Fotoğraflar:Salih HANÇER/Kırşehir)

Yorumlar