KIRŞEHİRSPOR 3 PUAN İÇİN PUSUYA YATTI


Zirve mücadelesi veren Kırşehirspor 20. hafta maçında Pazar günü sahasında Sincan Belediyespor’u konuk edecek 
KIRŞEHİRSPOR 3 PUAN İÇİN PUSUYA YATTI 

 

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL)’da 6. Grupta güçlü takımlara karşı hem zirve hemde şampiyonluk mücadelesi veren Kışehirspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk hedefi kalmayan Başkent temsilcisi Sincan Belediyespor’u konuk ediyor. Ahi Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. 


Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Kazan Belediyespor yenilgisiyle başlayan Kırşehirspor, bu mağlubiyetin ardından çıktığı 4 resmi maçta 4 galibiyet alarak harika bir seri yakaladı. Deplasmanda 2-1 yenilgiği Kazan Belediyespor mağlubiyetinin ardından çabuk toparlanan yeşil-beyazlılar önce Kırıkkalespor’u 1-0, daha sonra ligden çekilen Cumhuriyet Üniversitesi’ni de 3-0’lık hükmen mağlup etmişti. Kırşehirspor kigin 17.haftada diğer Anadolu derbisi olan Yozgatspor’u yine tek golle geçerek 3 maçta 3 galibiyet alarak topladığı 26 puanla bir anda şampiyonluk potasına girdi. 


18. haftada düşme hattında yer alan Yolspor’u deplasmanda Serkan Bozkurt’un tek golüyle 1-0 yenen Kırşehirspor, puanını 29 yaparak zirve hedefini sürdürüyor. Başkent temsilcisi Sincan Belediyespor ise bu sezon inişli ve çıkışlı grafik sergilerken, şampiyonluk umudunu tamamen kaybetti. Sincan Belediyespor, bu sezon 9 deplasman maçına çıktı. Mavi-beyazlılar bu 9 deplasman maçında 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak toplam 11 puan toplayabildi. 17 maçta 29 puan toplayarak 4.sırada bulunan ve şampiyonluk umudunu sürdüren Kırşehirspor ile 18 maçta 26 puan toplayan Sincan Belediyespor arasında karşılaşma yarın saat 13.30’da Ahi Stadı’nda oynanacak. Hatırlanacağı gibi iki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Sincan Belediyespor 4-2 kazanmıştı. 
(Haber-Fotoğraflar:Salih HANÇER/Kırşehir)



Yorumlar