İlk yarı Yeşilköy,ikinci yarı Osmaniyeİstiklal



Bal için play off müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor.Bakırköy 1.no'lu Stadyumda Yeşilköy ve Osmaniyeİstiklal takımları karşı karşıya geldiler.
Diger müsabakalar göz önüne alındığında Kalabalık bir seyirci topluluğu vardı.Tek müsabaka olması bu kalabalığın olusmasında çok önemli etkendi.

Müsabakada Yeşilköy takımının gol için teşebbüsleri,Osmaniye takımının kontrollü bir futbol anlayışı ile devam eden kırkbeş dakika izledik.

Müsabakada daha baskın olmasına rağmen pozisyon bulmakta zorlanan Yeşilköy takımı dakikalar 26 dediği anda Birkan'ın kırmızı kart görmesiyle müsabakaya on kişi devam etmek zorunda kaldı.

Bu kırmzı kart sonrasinda müsabakada dengenin Osmaniye lehine dönüşeceğini düşünenler yanıldı.32'nci dakikada Yeşilköy takımının golü serbest vuruştan geldi.

Topun başına gelen Dağıstanlı harika bir vuruş gerçekleştirdi.Kalecini dokunuşu ile direkte patlayan topu iyi takip eden Siyahi futbolcu Cedrik topu filelere gönderdi.

Bu gol sonrasinda iki takımda sonucu değiştirmeye yetecek gol kaydına erişemedi.Müsabalanin ikinci yarısına iyi başlayan taraf Osmaniyeistiklal takımı oldu.

Daha cesur ve oyunu onde oynamak isteyen Osmaniye takımı aradığı golü dakikalar 58 dediği anda Murat ile  buldu.Bu gol sonrasında iki takimın da skoru değıştirmek için çabaları vardı.

Osmanoye takımın geliştirdiği ataklar daha tehlikeli olmasına rağmen sonucu değiştirecek gol gelmedi.Müsabaka karşılıklı atilan gollerle 1-1 sona erdi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacaklari müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar