Arnavutköybelediyespor ağır yaralı 4-3



Bölgesel Lig 11’inci grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor,evinde konuk ettiği güçlü rakibi Arnavutköy Belediyespor’u 4-3 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.
Beyçayırı sahasında oynanan  maça taraftarlarının desteği ile başlayan Kdz.Ereğli Belediyespor  1’inci  dakikada Mahmut’un  golü ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 6’yı gösterdiğinde  Sefa kırmızı kart ile atılınca Kdz.Ereğli Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk dakikalar adeta nefesleri kesti. Goller ve kırmızı kartlar havada uçuştu. 1’ini dakikada kalesinde gol gören Arnavutköy, maçı bırakmayarak  10’da Aytaç,16’tı da Recep’in attığı golle bir anda 1-2 öne geçti. Oyundan kopmayan Ereğli Belediyespor,38’de Sezai ile eşitliği sağlayınca devre 2-2 sonuçlardı.
Büyük çekişmeye sahne olan maçın 70’inci dakikasında   Sinan ile bir daha bulan konuk ekip 3-3’lük eşitliği sağladı. Maçı bırakmayan ve son dakikaya kadar  galibiyeti kovalayan Kdz.Ereğli Belediyespor 89’da Ali Efsat’ın penaltı golü ile tekrar öne geçti ve maçı 4-3 kazanarak  haftayı 3 puanla kapattı. 

Haber ve Kaynak Demirmedya

Yorumlar