TUNASPOR, KARTAL ÇAVUŞOĞLU MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.


TUNASPOR, KARTAL ÇAVUŞOĞLU MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.
İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta, Lig'in en önemli maçına çıkacak olan Tunaspor,bu akşam yaptığı son çalışmayla Kartal Çavuşoğlu maçının hazırlıklarını tamamladı.
Bayrampaşa Belediyesi Tuna Arena Stadında yapılan bu akşam ki çalışma, Teknik Direktör Ulaş Oktay ve Kaleci Antrenörü Ahmet Ertürk yönetiminde yaklaşık 1,5 saat kadar sürdü. Haftanın son çalışmasında yeni transferler Zülfikar Turhan,Cem Albayrak ve Mehmet Cihan Sadıkoğlu transferleri ile daha da güçlenen Tunaspor, hafta sonu karşılaşacağı Kartal Çavuşoğlu maçının hazırlıklarını tamamladı.
Bu akşam ki çalışma Kaptan Ercan Işık nezaretinde yapılan açma germe ve Koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra Antrenman tam sahada iki Takım halinde yapılan top kapma ve pas sayısını arttırmaya yönelik olan çalışmayla devam etti. Haftanın son çalışması yeni transfer Mehmet Cihan Sadıkoğlu'nun nezaretinde yapılan açma germe ve Koordinasyon çalışmasıyla sona erdi. Tunaspor Futbol Takımı yarını (Cumartesi) gününü dinlenerek geçirecek, maçın oynanacağı Pazar günü,Saat 10.00 sularında Tunaspor Kulüp Lokalinde biraraya gelecek olan maçın kafilesi,Saat 10.30 sularında maçın oynanacağı Kartal Yunus Stadında hareket edecek. Tunaspor adına,Lig'in belki de en önemli mücadelesine çıkacak.

Yorumlar