SEYRANTEPE OF İKİNCİ YARIDA SONUCA GİTTİ.


SEYRANTEPE OF İKİNCİ YARIDA SONUCA GİTTİ.
U15 Türkiye Şampiyonası İstanbul elemeleri 1. Tur müsabakalarında Bağcılar Eğitim ile Merkezefendi Stadı'nda karşı karşıya gelen Seyrantepe Of ikinci yarıda bulduğu gollerle turu geçmeyi başardı.


Seyrantepe Of karşılaşmaya iyi başlamasına ve rakibine oranla daha iyi bir oyun sergilemesine rağmen ilk yarıda istediği golü bulamadı. 
İkinci yarıya Fırat'ın etkili oyunu damgayı vurdu.
Kağıthane temsilcisi ikinci yarıyada etkili başladı. 42. dakika da orta sahada kontrol ettiği topla defansın arkasına sarkan Fırat takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. 58. dakika da tekrar Fırat sahneye çıktı. Kontrolüne aldığı topla kaleciyi de geçen Fırat'a, ceza alanı içinde kaleci Abdülkerim'in hareketine hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda daha önceden sarı kartıda olan Abdülkerim 2. sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç olunca yerine oyuncu değişikliği ile Ömer Faruk Canbaz kaleyi devraldı. Penaltı atışı için topun başına geçen Onur Karakabak farkı 2'ye çıkardı. Bitime 1 dakika kala 69. dakika da oyuna sonradan dahil olan Görkem Ünlü maçın skorunu belirledi. 
BAĞCILAR EĞİTİM : 0 - SEYRANTEPE OF : 3

















Yorumlar