Selvispor kazandı ama yetmedi 2-3


Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Selvispor takımı deplasmanda Çekemeköy karşısında 2-3 galip ayrılmasına rağmen,KartalBulvar takımının Alibeyköy karşısındaki galibiyeti ile adeta yıkıldı.
Müsabaka soğuk bir havada ve az sayıda seyircinin takibi ile gerçekleştir.Az sayıdaki seyircinin çoğunluğu da deplasmanda oynamasına rağmen Selvispor taraftarı idi.

Müsabakaya deplasmanda takımı daha arzulu başladı ve gol için girişimlerde bulundu.Çekmeköy takımının psikolojisi bambaşka bir konsantre içinde olma durumunda olduğunu gözlemledik.Ekip olarak tam bir konsantrasyon yoktu.


Bazı futbolcular gergin,bazıları bir şeyler yapma uğraşında bulununca takım oyunu ortaya koyamadılar.Müsabakanın hakem triosu son derece kötü bir yönetim gösterdi.


Özellikle yedek kulübelerinin önündeki yardımcı hakem Çekmeköy kulübesi sık sık dialoğa girerken bazen müsabakayı bile unuttuğu anlar oldu.İlk kırkbeş dakikada 1-2 Selvispor üstünlüğü oluştu.


Birisi penaltıdan Başar ile olmak üzere iki gol bulan Selvispor takımı ikinci yarıda da bir gol kaydına erişti.Çekmeköy takımının ilk yarıda bir ikinci yarıda bir gol kaydı mağlubiyeti spor engelleyemedi.


Müsabaka sonunda kazanan taraf Selvispor oldu ama Bal İçin Play Off müsabakalarına katılma hakkını elde edemedi.


Amatorun Dunyasi ekibi olarak Süper Amatör Lige kattıkları renkten ve lig boyu izlettirdikleri güzel seyirli müsabakalardan dolayı her iki takıma da teşekkür ediyoruz.

Yorumlar