Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner'den TFF'ye sert tepki.


Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner'den TFF'ye sert tepki. 
Kocaeli spor ile Çınarlı spor arasında yaşanan İsmet Paşa stadı polemiği bizleri olumsuz yönde etkilerken yapılan uygulamanın etik olmadığını ligin diğer takımlara karşı yapılmış bir haksızlık olarak gördüğünü dile getirdi.

Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner;
"Adil bir lig beklentimizi boşa çıkarmayın.
Bizler Arnavutköy Belediyespor olarak sporun içindeki ve tribünlerdeki olumsuz hareketleri tasvip etmiyoruz. Şiddete ısrarla hayır diyen ılımlı tavrımızla bu günlere gelen tarihinde hiç bir olaya karışmayan camiayız. Amacımız şeffaf bir lig sonrası hak edenin 3.lige çıkacağı bir sezon geçirmek
Ama görüyoruz ki geçtiğimiz hafta TFF hakem atama komitesi karşılaşmaya Kocaeli bölgesi hakem triosu atayarak ne denli bir hata yaptıysa düzeltme gereği duymadı. 
Bir sonraki hafta Kocaeli ile aynı bölge takımı Çınarlı spor maçı İsmet Paşa stadına veriliyor. Burda Çınarlı spor dan sürpriz skor beklemek yanlış olur. Ama Arnavutköy Belediyespor ve sıralamayı takip eden diğer güzide kulüplerimiz de Kocaeli spor ile liderlik yarışındalar. 
TFF nin bu konuda duyarsızlığı ve düzeltme yapmadan devam etmesi karşısında suskun kalamadık.
Bu tutum bizim futbol anlayışımızca ahlaki değildir.
Kocaeli  spor ile çınarlı spor sözde Kocaeli İsmet Paşa stadında anlaşmışlar maçlarını bu sahada yapacaklarmış, bu durum karşısında TFF'nin diğer 11.grup takımlarını umursamazca davranıp "olur siz gidin kardeş kardeş ismet paşada oynayın skor nasıl olsa sizin belirleyeceğiniz şekilde olur" tavrını doğru bulmuyorum.
Diğer takımlara haksızlık edilmemelidir. Her takım kendince bütçelerle lige hazırlandı.
Adil lig olması bizler için önemli, eğer adil lig olmayacaksa biz olmayalım lig devam etsin. Kocaeli Spor Türkiye liglerinin marka kulübüdür ve ayrıca sempati duyduğumuz bir camiadır." dedi.

Yorumlar