AMATÖR LİG DE OYNAYAN 3 TAKIMA HÜKMEN MAĞLUBİYET KARARI


TEKİRDAĞ DA AMATÖR LİG DE OYNAYAN 3 TAKIMA HÜKMEN MAĞLUBİYET KARARI
Tekirdağ 1.Amatör kümede oynanan ve Tekirdağ 13 Kasım Sentetik Halı saha tesislerinde oynanan 2 maçta Aydoğduspor – Çiftlikönüspor ve Çorlu Aslan Spor – Saray Bld. Spor maçlarında çıkan olaylar sebebiyle maçlar hakem tarafından tatil edilmişti.


Hakem raporlarının TFF Amatör futbol ceza kuruluna gönderilmesi sonrası yapılan inceleme ve raporların görüşülmesinden sonra Tekirdağ da oynanan Çiftlikönüspor ve Aydoğduspor maçında Aydoğduspor’un hükmen mağlubiyetine, Çorlu General Basri stadında oynanan Çorlu Aslan Spor ile Saray Bld. Spor maçında ki olaylar sebebiyle iki takımında hükmen mağlubiyetine karar verildi.

Çorlu Aslan Spor / Saray Bld.Spor Maçında Her İki Takım Hükmen Mağlup Oldu. 
28.12.2014 Tarihinde General Basri Saran Stadında Çorlu Aslan Spor / Saray Bld.Spor takımları arasında oynanan 1.Amatör B Grubu müsabakası 2 – 1 Çorlu Aslan Sporun galibiyeti ile devam ederken müsabakanın son dakikasında hakem tarafından tatil edilmiştir. Futbol Müsabaka Talimatı’ nın ilgili maddesi gereğince dosya Türkiye Futbol Federasyonuna gönderilmiş, Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ nun 26 Ocak 2015 Tarih ve 15/000243 Sayılı yazısıyla her iki takımın sahadaki oyuncu sayıları 6′ ya düştüğünden Futbol Disiplin Talimatı’ nın 45/1 ve 31.Maddeleri uyarınca 0 – 3 hükmen mağlubiyet cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Aydoğdu Gençlik Spor / Çiftlikönü Spor Maçının Kararı Açıklandı. 

07.12.2014 Tarihinde 13 Kasım Sahasında oynanan Aydoğdu Gençlik Spor / Çiftlikönü Spor takımları arasında oynanan 1.Amatör Küme A Grubu müsabakası 3 – 3 eşitlik ile devam ederken müsabakanın 64.Dakikasında Aydoğdu Gençlik Spora mensup futbolcuların hakeme fiili saldırı teşebbüsünde bulunması nedeniyle müsabaka hakem tarafından tatil edilmiştir.

Futbol Müsabaka Talimatı’ nın 19.Maddesinin 1 ve 3.Fıkrası gereği dosya Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ na gönderilmiştir. Yönetim Kurulu’ nun 17.01.2015 Tarih ve 55 Sayılı toplantısında dosya incelenmiş; Futbol Müsabaka Talimatı’ nın 23.Maddesinin 4.Fıkrası gereği Aydoğdu Gençlik Spor Kulübünün    3 – 0 Hükmen yenik sayılmasına, Çiftlikönü Spor Kulübünün 3 – 0 Hükmen galip sayılmasına karar verilmiştir.

Yorumlar