RAMİ SPOR 3 PUANI BAKIRKÖY SPOR'DAN 1 GOLLE ALDI.


İstanbul Süper Amatör 4.Grupta oynanan 17.hafta maçında Rami Spor kendi evinde Bakırköy Spor'u ağırladı.
Puan cetvelinde orta sıralarda kendilerine yer arayan ve kalan haftalarda daha rahat bir sezon geçirmek isteyen iki takımın mücadelesi oldukça centilmence başladı ve maç sonuna kadar da öyle devam etti.
Fakat iki takım da orta alanda oyuna hakim olmak adına kıyasıya mücadele ettiler. Çünkü her iki takımında 3 puana çok ihtiyacı vardı.
Maçın ilk yarısında mücadele vardı fakat gol pozisyonu adına çok fazla pozisyon göremedik.
5.dakikada Bakırköy Spor'dan İsmail Baytekin'in sert şutunu, yine aynı güzellikte kurtaran kaleci Eren Özkaraca'nın pozisyonu kornere çelmesini anlatmadan geçmek te olmazdı.
Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarının başlamasıyle ilk yarının aksine gol pozisyonları da arka arkaya gelmeye başladı.

46.dakikada Rami Spor kaptan Ercan Sadi ile gole yaklaştı. Ercan'nın kornerden gelen topa kafa ile şutunu kale çizgisi üzerinden defans çıkardı.

47.dakikada Ercan kafa ile topu Reşit'in önüne indirdi. Reşit'in müsait durumda vuruşunu Bakırköy kalecisi  Burak Özdin kornere çeldi.

70.dakikada Rami Spor golü buldu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Kadir Kuvan geçti. Kadir'in ceza sahasına ortasına, tüm hatları ile Bakırköy defansına gelen Rami Spor'lu futbolculardan Tolga Taş herkesten fazla yükselerek kafa ile topu ağlara gönderince skor 1-0 oldu.

Maçın uzatma dakikalarında Bakırköy Spor beraberlik golüne iki kere yaklaştı. Fakat bu pozisyonlarda kaleci Eren Özkaraca kalesinde devleşerek mutlak gol pozisyonlarında Bakırköy Spor'lu futbolculara izin vermedi.

Maçın hakemi Erdoğan Özkaraca'nın bitiş düdüğü ile maç 1-0 Rami Spor lehine sonuçlanırken, centilmence başlayan, bu mücadele gücü yüksek müsabaka centilmence sonuçlandı.

Maçın Sonucu : Rami Spor 1-0 Bakırköy Spor

















SAHA: EYÜP BELEDİYESİ RAMİ STADI
HAKEMLER: Erdoğan Özkaya, Cengiz Ateş, Ramazan Şahan
SAHA KOMİSERİ: Nezir Aydın

RAMİ SPOR  :1
Eren Özkaraca, Şükrü Tınmaz, Hüseyin Çamlıtepe, Tolga Taş, Ozan Adıgüzel, Mert Aşcı, M.Reşit Temiz, (dk.88 Celal Kaya)  Furkan Karol, Serdar Yavuz, (dk.89 Efe Balkanlı) Ercan Sadi, Kadir Kuvan (dk.77 Semih Biber)

YEDEKLER: Sametcan Öztürk, Kubilay Abuşığlu,  Alper Udum, Boğaç Emre Gecekuşu

TEKNİK SORUMLU: Yaşar Gecekuşu
ANTRENÖR: Tahsin Güvel
MASÖR: Hayrullah Karabacak

BAKIRKÖY SPOR: 0
Burak Özdin, Yıldıray Uyar, Serkan Sarıkaya, Mehmet Çelik, Fatih Demir, Hasan Akbaş, (dk.46 Cem Çamlıbel) Sergen İlhan, Emre Gülle, Sarven Gökdağ, Taha Erulaş, İsmail Baytekin (dk.46 Tuğrul Kotil)

YEDEKLER: Ege Özkan Karahan, Durukan Yılmaz, Sinan Şahin, Abdurrahman Kabakoğlu, Hayettin Karaman

TEKNİK SORUMLU: Atilla Mustafa Özalp





Yorumlar