Nurtepe'de Meşaleler Bir Kez de Genç Takım İçin Yakıldı.


Nurtepe'de Meşaleler Bir Kez de Genç Takım İçin Yakıldı. 
Geçtiğimiz Hafta sonu Nurtepe Spor A takımının grubunda şampiyonluğunu ilan ederek Süper amatör lige yükselmesi ile birlikte gözler bu hafta sonu oynanacak U17 genç takım mücadelesine çevrildi. İlk maçta kendi sahasında konuk ettiği Sefaköy Kartal'a şampiyonluk mücadelesi için giden genç Nurtepe'liler şampiyonlukları için gereken puanı alarak taraftarlarını bir kez daha mutlu ettiler.

Nurtepe U 17 takımı Ligde oynadığı 14 müsabakada 11 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 36 puan topladı ve namağlup bir şekilde şampiyonluk ipini göğüsledi.
Son maç iki takım açısından da kritik bir durumda karşılarına çıktı. Maç öncesi 35 puanla lider Nurtepe Spor, 2. sırada 32 puanla Sefaköy Kartal Spor yer alıyordu. Sefaköy Kartal maça iyide başladı, hatta 1-0 öne de geçti. Ancak Nurtep beraberlik golünü erken buldu. Sefaköy Kartal ilk yarı düdüğü çalmadan 2 gol daha bularak araya 3-1 önde girdi. Nurtepe ayağına kadar felen şampiyonluğu bırakmak istemiyordu. 2. yarının hemen başında ilk golünde sahibi Fatih Kırboğa farkı 1'e indiren gole imza attı. Müsabakanın son dakikalarına gelindiğinde tabela da ki skor Nurtepe için sezonun ilk hadtasından itibaren taşıdıkları liderlik koltuğunun son bulması anlamına geliyordu. 86. dakika da S. Kartal defansının arasına topla giren Muhammet Apuhan, rakiplerini tek tek geçti. Kale önünde boş pozisyonda bulunan Hikmet Kaya'ya topu bıraktı. Hikmet gol vuruşunu yaptığında şampiyonda belli oldu. 
SEFAKÖY KARTAL : 3 - NURTEPE : 3 

Yorumlar