DAMLA: 5 - AYAZAĞA: 1


DAMLA: 5 - AYAZAĞA: 1
Süper Amatör Lig 5. grupta zor haftaların içine giren Ayazağaspor, Damlaspor'a konuk oldu.
Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Ayazağaspor öne geçmeyi de başarmasına rağmen defansta yapılan hatalar Damlaspor adına farkı getirdi.



Ayazağaspor müsabakaya hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla etkisini rakibine hissettiren Ayazağa 8.dakikada 9'un mükemmel golü ile 1-0 öne geçti. Uzun süre rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Ayazağaspor 33. dakikada 8'in beraberlik golüne engel olamadı. Golden sonra defansın üst üste hatalarını değerlendiren 10 numara 35.dakikada takımını öne geçirirken ilk yarının 42.dakikalarında farkı 2'ya çıkararak Damlaspor'un devreye 3-1 önde girmesini sağladı.


Damla Spor 2. yarıya da gol ile başladı. 47. dakikada 7 numara ile bir gol daha bulan Damla, 60. dakikada 9 numara ile skoru belirledi.
STAD : MERKEZEDENDİ
HAKEMLER : ABDULKADİR DÜZGÜN, TOLGA BURHAN SÖNMEZ, RAMAZAN GÜLHAN
SAHA KOMİSERİ : CÜNEYT AŞICI
DAMLASPOR : Barış Büyükbaş, Burak Vedat Kurt,Uğur Otur, Zülfü Alioğlu, Feyzullah Saray, İlkay Yiğit, Sergen Büyükakova, Levent Coşkun, Özgün Şala, Oğuzcan Mavişler, Muhammed Turgut  
YEDEKLER : Hakan Kalyoncu, Mehmet İnal, Reşat Can İşbir, Mehmet Can Öztürk, Sefa Öztürk, Yalçın Şenlik
TEKNİK SORUMLU : Serkan Bağrıaçık
AYAZAĞA KÖYÜ : Burak Canbaz, Metin Şentürk, Yunus Emre Tekin, Ümit Nallıoğlu, Rüçhan Güler, Ayberk Yaşar, Metin Karadeniz, Abdullah Faruk Tozlu, Tugay Elmas, Onur Kurtulan, Mert Metin
YEDEKLER : Muhammet Öz, Aycan Yelgel, İlker Bozkurt, Batuhan Yıldırım, Utkucan Temiz, Fatih Çayır, Mete Düzgün
TEKNİK SORUMLU : Asım Tiryaki













Yorumlar