Yeniköyspor cepten yiyor 1-1



Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Yeniköyspor takımı evinde ağırladığı Mimarsinaspor karşısında ummadığı bir beraberlik aldı ve zirve yolunda kayıp yaşadı.
İlk iki için mücadele eden Yeniköyspor takımının düşüşe geçtiği haftalardaki tek tesellisi kendisini zorlayacak olan takımlarınında puan kayıpları yaşıyor olması.




Müsabakaya istekli ve canlı bir tempoda başlayan Yeniköyspor takımı dirençli bir Mimarsinan takımını karşısında bulunca ilk dakiklarda pozisyon bulmakta zorlandı.




Dirençli bir şekilde tipik deplasman hüviyetinde mücadele eden Mimarsinan takımı 20 dakikada tecrübeli golcü Sefer Dursun ile 0-1 öne geçti.




Bu gol ile gelen galibiyeti uzun süre koruma başarısını gösteren Mimarsinan takımı karşısında dakikalar 44'ü gösterdiği anda İshak ile gelen gol ilk yarının skorunu belirledi.




Karşılıklı atılan birer gol ve 1-1'lik skor tabelada yer aldı.Müsabakanın ikinci yarısında öne geçmek içn tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen ev sahibi Yeniköyspor takımı istediği galibiyet golüne bir türlü ulaşamadı.




Net gol pozisyonları üreten ama bunlardan faydalanamayan ev sahibi takım karşısında kontra atak ve defansif bir futbol sergileyen Mimarsinan takımı çok önemli bir puanı alarak evine dönmesini bildi.





Üç haftadır devam eden galibiyet hasreti Yeniköyspor takımında müsabaka sonunda moral bozukluğu olarak yansıdı.





İlk iki yolunda rakiplerinin de puan kayıpları Yeniköy takımı için bir teselli oldu.




Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar