Yeni Gölet Stadyumda sessiz randevu 0-0


Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sultanbeylibelediyespor ve Yenibosna takımları ilk kez görücüye çıkan Gölet Büyükşehir Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabakanın başından sonuna kadar ciddi anlamda mücadele gücü yüksek bir doksan dakika izledik diyebiliriz.Yüzde yüz diye tabir edebileceğimiz net gol pozisyon sayısı hiç yoktu diyebiliriz.

Hava soğuk ve son derece futbol oynmaya müsait harika bir zeminde oynanan müsabaka boyunca aralıksız çiseleyen bir yağmur vardı.

Stadyumun zemini harika olmasına harikaydı ama Stadyumun tribünlerinde ve etrafında bir çok eksiklik gözlemledik.

Müsabakanın başından sonuna kadar takımlarına destek veren Sultanbeylibelediyespor taraftarı kapalı bir tribün olmamasından dolayı tezahuratlarla sitemlerini sık sık dile getirmek zorunda kaldılar.

Sultanbeylibelediye takımı eski Stadyumunda bu müsabakayı oynasa çok daha etkili olabilirdi düşüncesi hakimdi.

Nedenine gelince;hatrı sayılır bir kalabalık vardı tribünlerde.Tribünlerin sahaya çok uzak oluşu,kapalı tribün olmayışı desteği yarı yarıya hatta daha fazla azaltmakta.

Bu kalabalık 75.Yıl Stadyumunda olsaydı bu gün Sultanbeyli takımı inanılmaz bir desteği yanında bulurdu.


Stadyumun etrafı Stadyumdan daha güzel güzelliklere sahip ve gerçekten görülmeye değer.

Harika bir gölet görüntüsü hakim.Gelelim müsabakaya.İlk dakikadan son ana kadar iki takım sporcuları da zorlu iklim şartlarını hesaba kattığımızda gerçekten cansiperane mücadele ettiler diyebiliriz.

İki takım kalecisi de hatasız oynadı.Defans bloklarında iki takımında rakibine net gol pozisyonu vermediğini söyleyebiliriz.

Orta sahada da iyi mücadelelere şahitlik ettiğimizi düşünce neden gol pozisyonu sayısının neredeyse yok denecek kadar az olduğunu sanırım anlamışsınızdır.

Zaman zaman rakip ceza sahalarına indirilen toplarda da iki takım kalecisi Ayhan ve Özgür yerinde müdehalelerle pozisyonları takımları lehine etkisiz hale getirdiler.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takımımıza da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar