Workshop-Scouting de Canlı Göz Etkisi ve Yöntemleri



Tarkan Batgün önderliğinde WORKSHOP SCOUTİNGDE CANLI GÖZ ETKİSİ ve YÖNTEMLERİ TSYD Levent Sosyal Tesislerinde katılımcılara anlatıldı.
Yetmiş katılımcının iştirak ettiği organizasyona daha evvel gutto.biz kursuna daha evvel katılmış olanlar ve Haliç Üniversitesinden BESYO öğrencileri katıldılar.Eğitmen Olarak K.Tarkan.Batgün,Turgay Aksu,Cihat Aksu,Erman Akyüz,Okay Çelik ve Müslüm Gülhan katıldılar.

Eğitmenleri can kulağıyla dinleyen geleceğin Scout adaylarının mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Günün kısa bir özetini K.Tarkan Batgün'ün ağzından harfiyen sizlere aktaraıyoruz.

gutto.biz Scouting Avrupa'nın en ünlü 'Canlı Scouting ve Raporlandırma' gurubu olan 'TSN-The Scouting Network' ile partnershiplik adımları atmaktadır.

 Buna istinaden Avrupa'dan ve Türkiye'deki takımlardan olası gelecek canlı gözle oyuncu izleme isteklerini değerlendirebilmek ve katılımcılarımıza daha da iyi bir eğitim sağlamak için 'SCOUTING de CANLI GÖZ ETKİSİ ve YÖNTEMLERİ' adlı bir workshop düzenleme kararı aldık. 

Burada hem 'Uluslararası Canlı Göz Rapor Formatları' anlatıldı, hemde konuşmacı olarak katılan profesyonel scoutlar katılımcılara tecrübelerini aktardı.

 Workshop sonunda katılımcılara 'Katılım Belgesi' verildi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak bu güzel organizasyonu sizler adına gözlemledik.

Yorumlar