TUNASPOR, SUBAŞI MAÇININ HAZIRLIKLARINA YAĞMUR ALTINDA BAŞLADI.


TUNASPOR, SUBAŞI MAÇININ HAZIRLIKLARINA YAĞMUR ALTINDA BAŞLADI.
Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 2-1'lik Vefaspor mağlubiyetiyle kapatan Tunaspor,hafta sonu evinde karşılaşacağı Subaşıspor maçının hazırlıklarına bu akşam start verdi.

Tunaspor 13.hafta evinde konuk edeceği Subaşıspor maçının hazırlıklarına, bu akşam Bayrampaşa Belediyesi Tuna Arena Stadında yaptığı son çalışmayla start verdi. Antrenmana izinli olan Furkan Aktemur, Ahmet Kutluay, Atakan Donduran ve Cihan Evin katılmadı. Tunaspor Futbol Takımı, bu akşam yağmur altında yaptığı haftanın ilk çalışmasında, son derece istekli arzulu ve hırslı Antrenman temposu ile dikkat çekti.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Vefaspor karşısında alınan 2-1'lik şansız mağlubiyetin,izlerini üzerinden çabuk atan Tunaspor'da,bir günlük izinin ardından 13.hafta evinde karşılaşacağı Subaşıspor maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı çalışmayla start verdi. Teknik Direktör Ulaş Oktay ve Kaleci Antrenörü Ahmet Ertürk yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, Takım tam sahada yapılan top kapma ve pas sayısını arttırmaya yönelik olan çalışmayla haftanın ilk Antrenmanını tamamladı.Tunaspor Futbol Takımı yarın saat 17.00'de,Bayrampaşa Belediyesi Tuna Arena Stadında Subaşıspor maçı'nın hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.                                                     
Haber / foto : SELİM AÇAN

Yorumlar