Sultanbeylispor 1-1 Güngörenspor


Süper Amatör Lig 6.Grup mücadelesinde Sultanbeylispor ve Güngörenspor takımları 75.Yıl Stadyumunda karşı karşıya geldiler.
Müsabaka soğuk ve yağışlı bir havada oynandı.Tribünlerde beklenenden çok az seyirci vardı.Bunun sebebi aşağı yukarı aynı zaman diliminde Sultanbeylibelediyespor ile Yenibosnaspor takımlarının müsabakasının olması.

Sultanbeylispor takımı ne yazık ki hak ettiği ilgiyi Sultanbeyli taraftarından göremiyor.Kısıtlı bir bütçe ile lige girip,kendisinden kat be kat fazla bütçeler ile kurulmuş olan takımların arasında zirveye oynayabiliyorsa bu takım ilgiyi ve desteği fazlasıyla hak ediyor diyoruz.

75.Yıl Stadyumunun elektronik skorbord'u Gölet Stadyumuna taşınmış.İstanbul BüyükşehirBelediyesi Gölet Stadyumunu yaparken sadece skor board yapamayacak durumda bir konumda olmasa gerek.

Gelelim müsabakaya ve önemli anlarına.Sultanbeylispor veGüngören takımları bu müsabakanın sonunda averaj ile üstte Güngören,hemen altında Sultanbeylispor olarak yer alacaklar.İlk müsabakada galip gelen Güngören takımı ikili averaj ile lider durumda.

Müsabakaya her iki takımda tempolu ve istekli bir atmosferde başladı.Deplasmanda oynamasına rağmen Güngörenspor takımı açık bir futbol sergiledi.İlk dakiklarda deplasman takımının daha etkili ataklarla geldiğini söyleyebiliriz.

Dakikalar ilerledikçe ev sahibi takım dengeyi kurdu ve müsabakada dengeyi bozan ilk gol Sultanbeyli takımından penaltıdan Ergun'dan geldi.

Karşılıklı ataklar ve tempolu devam eden müsabakada uzun süre oyunu önde götüren Sultanbeyli takımı karşısında sürekli golü kovalayan ve beraberliği isteyen Güngören takımı aradığı golü ikinci yarının 80.dakikasında Özgür ile buldu.

Bu dakikadan sonra her iki takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince müsabaka 1-1 sona erdi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar