SarıyerYenimahalle'ye yan bakılmıyor 4-2



Süper Amatör Lig ekiplerimizden Sarıyeryenimahalle ve Galata takımları Çayırbaşı Stadyumunda karşı karşıya geldiler.Müsabakaya her iki takımda son derece istekli ve arzulu başladı.
Deplasmanda oynamasına rağmen ilk kırkbeş dakikalık zaman diliminde iyi oynayan taraf ve ilk kırk beş dakika sonunda soyunma odasına 1-2'lik skor ile önde giren takım Galata takımı oldu.Müsabakanın ikinci yarısında sahada bambaşka bir Sarıyeryenimahalle takımı vardı.

Oyunu rakip sahaya yığma başarısını gösteren Sarıyer temsilcisi üç güzel golü ikinci kırkbeş dakikaya sığdırmasını bildi.İlk yarıda üstün olan ve devreyi 1-2 önde bitiren Galata takımında ikinci kırk beş dakikada inanılmaz bir düşüş gözlemledik.

Rakip sahaya gitmekte ve gol pozisyonu üretmekte son derece zorlanan deplasman takımı arzulu ve tempolu Sarıyeryenimahalle takımı karşısında resmen havlu attı ve ikinci kırkbeş dakika sonunda müsabakadan 2-4 mağlup ayrıldı.

İkinci yarıda 2-4 mağlup duruma düştükten sonra ileri çıkan tecrübeli stoper kaptan Gökhan Özer'in yakaladığı ve yarattığı bir kaç pozisyon dışında sahada adeta yoktu.

Müsabaka sonunda Sarıyeryenimahalle cephesinde inanılmaz bir sevinç,Galata cephesinde ise üzüntü hakimdi.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar