RAMİ'DE SERİYİ LİDER DUDULLU SPOR BOZDU.


İstanbul Süper Amatör 4.Grupta son 9.maçtır yenilgi yüzü görmeyen Rami Spor bu seriyi 10.maçta lider Dudullu Spor karşısında 1-0 mağlup olarak bozdu.
Rami Spor yediği golüde 44.dakikada defansın en tecrübeli oyuncularından Tolga Taş'ın ayağından kendi kalesinde buldu.

İkinci yarıda rakip kaleye ciddi atakalar yapan Rami Spor'un, ceza sahasında Dudullu Spor'lu futbolcunun eline çarpıp hakem tarafından penaltı olarak değerlendirilmeyen ve itirazlara neden olan pozisyonundan başka 80.dakikada Ozan Adıgüzel'in sert şutunun üst direkten kale çizgisine düşmesi önemli pozisyonlar arasında yer aldı.

Maça damgasını vuran en önemli pozisyon ise +90 dakikalar oynanırken Rami Spor'dan Şükrü Tınmaz'ın kaleye çektiği topun ağlarla buluşması vardı. Rami sporlular golün sevincini yaşarken Hakem Cihan Ataş'ın golü ofsayt gerkçesi ile iptal etmesi sahada tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Bu pozisyonda top ağlarla buluşmadan önce en son Ercan Sadi'nin bacaklarının arasından geçen topun, Ercan'ın topuğuna çarpmasını sebep olarak gösterdi hakemler.
Tabiki başta kaptan Ercan Sadi ve tüm futbolcular da bunun aksini idaa edince anlaşmazlık uzun süre sürdü. 
Herzaman olduğu gibi Hakem'in kararı değişmedi ve maçın sonucu Rami Spor 
0-1 Dudullu Spor olarak tescillendi.














SAHA : EYÜP BELEDİYESİ RAMİ STADI
HAKEMLER: Cihan Ataş - Deniz Caner Özaral - Kemal Mavi
SAHA KOMİSERİ: Nezir Aydın

RAMİ SPOR : 0

Eren Özkaraca, Şükrü Tınmaz, Hüseyin Çamlıtepe, Tolga Taş, Ozan Adıgüzel, Ozan Kartal, M.Reşit Temiz, Furkan Karol, (dk.67 Celal Kaya) Serdar Yavuz, (dk.46 Semih Biber) Ercan Sadi, Kadir Kuvan (dk.75 Alper Udum)

YEDEKLER: Samet Can Öztürk, Efe Balkanlı, Mert Aşcı, Boğaç Emre Gecekuşu

TEKNİK SORUMLU: Yaşar Gecekuşu
ANTRENÖR: Tahsin Güvel
MASÖR : Hayrullah Akdağ

DUDULLU SPOR : 1

Görkem İbrahimoğlu, Abdurrahman Çınar, Adil Janberk Şıklaroğlu, Koray Yakışık, Şahin Akyüz, Oğuzhan Yıldırım, Yunus Emre Ak, (dk.90 Ramazan Kocabey) Şemsettin Burak Destegül, Talat Kuşlu, Sedat Geçer, Metin Arslanalp (dk.62 Hakan Öztürk(dk.85 Selman Kiremitçi)

YEDEKLER: Fatih Mumcu, Harun Tunç, Emincan Konyalı, Emre Taşdemir, 

TEKNİK SORUMLU: Zafer Altın
MASÖR: Mahmut Ulaş

FOTO HABER: METİN AŞCI

MAÇIN FOTOGRAF ALBÜMÜNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ


Yorumlar