Ortaköy bir attı üç aldı 1-0



Süper Amatör Lig müsabakasında Ortaköy ve Osmaniye İstiklal takımları Çilekli Stadyumunda karşı karşıya geldiler.Müsabakanın başından sonuna kadar büyük çekişmenin yaşandığı zorlu doksan dakika sonunda gülen taraf ev sahibi Ortaköy takımı oldu.






İlk dakikadan müsabakanın bitiş düdüğüne kadar denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçta tek gol pozisyonundan  ilk kırkbeş dakika içinde Çağlar ile faydalan ev sahibi Ortaköy takımı rakibine net gol pozisyonu vermeden doksan dakikayı tamamladı diyebiliriz.




Osmaniye İstiklal takımı da defans güğvenliğinde oldukça başarılı bir performans çizmesine rağmen,oyunu önde oynadığı zaman diliminde ceza sahsı içinde etkili pozisyonlar yaratamadı.




Müsabakanın son anlarında beraberlik içn rakip kaleye şuursuzca yüklenen deplasman takımı karşısında Ortaköy forvetleri  özellikle Volkan ile net pozisyonlardan faydalanamadı.

Fazla gol pozisyonunun olmadığıama iyi mücadelenin olduğuzorlu doksan dakika sonunda gülen taraf Ortaköyspor ve Deplasman takımı Osman,iye İstiklal takımlarına önümüzdeki  hafta oynayacağı müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar