KIRŞEHİRSPOR KRİTİK DÖNEMEÇTE!


Kırşehirspor, Pazar günü ligde düşme potasında yer alan Sorgun Belediyespor’a konuk oluyor
KIRŞEHİRSPOR KRİTİK DÖNEMEÇTE!


Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) zirve mücadelesi yapan Kırşehirspor, 4-0’lık Zara Belediyespor maçın ardından geçtiğimiz hafta Sanayispor’u yenerek 5 haftalık galibiyet özlemine son vermesinin ardından seriyi sürdürmek için bu hafta deplasmanda ligden düşmesi kesin gözüyle bakılan Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor’a konuk oluyor. Sarıkaya İlçe Stadı’nda seyircisiz oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.


Bölgesel Amatör Ligi’nde 3. Hafta kendi sahasında Cumhuriyet Üniversitesi’ni 1-0’lık skorla yendikten sonra, Yozgatspor 1-1, Yolspor 0-0, Sincan Belediyespor 4-2, Keçiören Bağlumspor 0-0 ve son olarak Zara Belediyespor’a 4-0 yenilirken, 5 haftalık galibiyet özlemini geçtiğimiz hafta Sanayispor’u 2-1 yenerek son veren yeşil-beyazlılar seriyi sürdürme maçında Pazar günü ligde bir türlü istenilen sonuçları alamayan ve düşme hattında yer alan Sorgun Belediyespor’a konuk oluyor.


Kırşehirspor’u yenerek galibiyet özlemine son vermek isteyen ev sahibi ekip Sorgun Belediyespor, 9 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 6 puanla puan toplayarak 12.sırada yer alıyor.
Kazananın ligde rahat bir nefes alacağı maç olan Sorgun Belediyespor ile Kırşehirspor’u arasındaki mücadele Pazar günü saat 13.30’da Yozgat Sarıkaya İlçesi’nde oynanacak.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER/Kırşehir)

Yorumlar