İstinye, Şampiyonluk Yolunda Engelleri Tek Tek Aşıyor.


İstinye, Şampiyonluk Yolunda Engelleri Tek Tek Aşıyor.
İstanbul 1.Amatör Küme 3.Grupta Lider İstinye spor deplasmanda oynadığı Gültepe Özgençlik maçını da ilk yarı 1-0 yenik kapamasına rağmen ikinci yarıda oynadığı üstün futbol ile sahadan 3-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.




Ligin 12.haftasında Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında karşı karıya gelen Gültepe Özgençlikspor ile İstinye spor takımları arasındaki bu önemli maçta her iki takımda sahaya galibiyet için çıktılar.
Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Gültepe Özgençlik spor takım 23.Dakikada Süleyman’ın ceza sahasının dışından yaptığı sert vuruşla topu ağlara yollayarak ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.


İkinci yarıya hızlı başlayan bu sefer misafir takım İstinye spor oldu ve 49.Dakikada soldan ortalanan topu çok iyi takip eden Gökhan topu ağlara yollayarak takımının beraberlik gollünü attı ve skora eşitlik geldi.1-1
84.Dakikada İstinye spor da Emre ceza sahasının dışından topa çok sert vurdu kaleci Orhan’ın bakışları arasında top ağlara gitti ve İstinye spor bu golle 2-1 öne geçti.


86.Dakikada İstinye sporda ikinci yarıda oyuna dahil olan Yasin sağ tarafdan ceza sahsının dışından topa mükemmel vuruşunda top üçüncü kez Özgençlik spor ağlarına giderek fark ikiye çıkardı. Skorda 3-1 oldu.


Karşılaşmada başka gol olmayınca misafir takım İstinye spor ilk maçta 5-1 mağlup ettiği Gültepe Özgençlik sporu ikinci maçta 3-1 mağlup ederek sahadan üç puanla ayılırken şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini az sayıda taraftarı ile paylaştı.
Kaynak : sporistanbul / Yılmaz Aktepe 

Yorumlar