Hasköy 3 puanı aldı, Onur'u kaybetti.


Hasköy 3 puanı aldı, Onur'u kaybetti.
Hasköy : 1 - Yahyakemal : 0

Stat : Mehmet Akif Ersoy
Hakemler : Müjdat Duman, Erdinç Zengi, Çağdaş Geçgel
Hasköy : Cem, Emir, Yiğitcan, Mert, Aşkın, İrfan, Mehmet, Aziz" dk 80 Fatih"-, Oğulcan, Aytaç, Onur "dk 62 Onur Kılıç" "dk 73 H. Can"
Yahya Kemal : Alican, Ergin "dk 20 Kaan", Ataberk, Taha, Emre, Özkan, Aykut "dk 60 cavit", İbrahim, Yıldırım, Mayora, Burak "dk 37 Sercan"


Her iki ekip için bundan sonra her müsabaka ümit müsabakası. Kaybedilecek puan ve puanların farkında olarak müsabaka başladı. Orta saha mücadelesi olarak devam etti. İlk yarıda kayde değen pozisyon yok denecek kadar az idi. İkinci yarıya daha tempolu başlayan Hasköy oldu. Hata yapan golü yer durumuna geldi müsabaka ve 59cu dakikada sağdan Hasköy Mehmet ile atağa kalktı. Aytaç  ara pası ile Mehmet'i pozisyona soktu Mehmet aut çizgisinden ortaladı Oğulcan altı pastan topa son dokunan oldu. 1-0
62 .ci dakikada oyuna giren Onur'un maçın 73.cü dakikasında bir pozisyonda ayağı kırıldı. Ambulans gelene kadar müsabaka 40 dakika durdu. Yahya Kemal'den İbrahim pozisyon sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ambulans geldikten sonra müsabaka kaldığı yerden devam etti. Müsabakada başka gol olmayınca Hasköy sahadan 1-0 galip ayrıldı.









Yorumlar