Futbol Sahalarında Neler Oluyor…


Futbol Sahalarında Neler Oluyor…
Sezonun ilkyarısı Süper amatör ligde henüz yeni bitti. Ancak hakemler adına  öyle yada böyle sorunlu iki hafta geçirdik geçtiğimiz hafta sonu Ayazağa stadında
Yardımcı hakemimizin kafasını yardılar evet yanlış okumadınız Yardımcı Hakemimizin Kafasını yardılar. Hem de tüm taraftarlar sahaya girerek. Aldığımız duyumlara göre İl Hakem Kurulu bu hafta o takımlar güzel bir şey yapacak derken İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup'ta oynanan Zeytinburnu spor - Çeliktepe Ümit spor maçı 40. dakikada çıkan olaylarda yardımcı hakem Hakan Deniz’in başı yarılması nedeniyle maç tatil edildi. Pozisyon neydi bir hatırlayalım Zeytinburnu Abdullah ile serbest atış kullanıyor, ağlara giden top ofsayt gerekçesi ile iptal ediliyor. Evet, bir Hakem golü iptal ediyor diye seyirci hakemin kafasını yarıyor ve hakemi hastanelik ediyor. Böyle bir hakkı var mı seyircilerin biz bilmiyoruz. Arkadaşlar bir yerde bir sorun var seyirci ise zevk alıp müsabakayı izlememiz gerekli.

Oyuncu ise fair play çerçevesinde müsabakayı oynamalı ve kazanmalıyız hakem ise hakkına uygun bir şekilde müsabakaları yönetmemiz gerekli. Zeytinburnu spor - Çeliktepe Ümitspor maçı hakem seçimi yanlış mı acaba diye bakarsak bu müsabaka için İstanbul il Hakem Kurulu elindeki En klas hakemlerden birini Özer Bektaş ı Atamış iyide yapmış Yardımcı Hakemlerde Bölgesel yardımcı Hakem Kafası YARILAN Hakan Deniz İse Bölgesel Yardımcı hakemlerin en tecrübelilerinden o zaman sorun nerede Hakemler Adına bir sıkıntı yok ise takımlarda mı? İncelemek lazım Taraftarlarda mı elbette değil!!! Taraftarın üstüne suç atamayız Takım olarak sen seyircine bir şey veremezsen en efendi dediğimiz taraftar bile çığırından çıkar dün hakemin kafasını yardığı gibi önümüzdeki hafta ÖLDÜRÜR ya da ÖLDÜRMEYE teşebbüs eder.

Bu hafta Türkiye mizin medarı iftarı İstanbul’umuzun Gözbebeği Cüneyt Çakır Hocamız Müsabakada rahatsızlanarak devre arasında hastaneye kaldırıldı. Neyse ki 10 gün içinde antrenmanlara devam edecek ve bizi milli takımımız olamasa dünya gündeminde tutmaya devam edecek kendisine Amatörün dünyası gazetesi ailesi olarak Büyük geçmiş olsun diyoruz.

Birde Geçen hafta yazmış olduğumuz yazıdan sonra Avrupa Yakasında isim verdiğimiz Alpaslan Arkun Hoca Bizleri aradı. Ve biraz tehdit vari konuştu bizde buradan tüm okuyucularımıza sesleniyoruz kimseden korkmadan gördüğümüz aksaklıkları buradan elimizden geldikçe yazacağız ve siz değerli okuyucularımıza anlatacağız. Bozulan bir düzen var ise bunu elimizden geldikçe düzeltmeye çalışacağız.

Önümüzde ki hafta insanların sosyal paylaşım (kendi özeli ) sitelerimde kimler takip ediyor. Kimler kimleri FİŞLİYOR bakıp göreceğiz.

Esen kalın….

Yorumlar