Yeniköy'e yan bakılmıyor 1-3



Tarihi günlerinden birini yaşayan Paşabahçe Stadyumunda Beykoz ve Yeniköy takımları karşı karşıya geldiler.Paşabahçe Stadyumunun tribünlerini ve etrafını dolduran Sarı siyahlı Beykoz taraftarının müthiş desteği altında başlayan müsabakaya her iki tarafta son derece canlı ve istekli başladı.
Deplasmanda oynamasına rağmen Müsabakaya etkili başlayan taraf Yeniköy takımı oldu.Rakip sahaya oyunu yıkan ve oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf Yeniköy olmasına rağmen ilk yakaladığı fırsatı Semih ile değerlendiren ev sahibi Beykoz takımı oldu ve 1-0 öne geçtiğinde dakikalar 8'i gösteriyordu.



Bu golün şokunu kısa sürede üzerinden atan Yeniköyspor günün başarılı ismi Hatip'in güzel kafa vuruşu ile beraberlik golüne 14'ncü dakikada ulaştı.




Bu gol ile birlikte oyunun hakimiyetini eline geçiren Yeniköyspor takımı ani gelişen atağında defansın arkasına sarkan Ümit ile bir gol daha buldu ve müsabakanın skoru bir anda 1-2 oldu.




İlk yarıda deplasman takımı Yeniköy'ün bir direkten dönen topunun dışında kauda değer bir pozisyon olmayınca ilk yarının skoru 1-2 Yeniköy lehine sona erdi.


Müsabakanın ikinci yarısına iştahlı başlayan taraf ev sahibi Beykoz takımı oldu.Deplasman takımı Yeniköyspor takımı kontrollü ve kendinden emin tavırlarla rakibinin üzerine giderken defans güvenliğini de elden bırakmamaya özen gösterdi.


Skor olarak önde olmanın getirdiği pisikolojinin de bunda payı olduğunu söyleyebiliriz.



Seyircisinin desteğinin giderek artması ile birlikte Oyun ikinci devrede ev sahibi Beykoz takımınin kontrolünde geçmeye başladı.


Kazanılan serbest vuruşlardan netice elde ede edemeyen Beykoz takımının gol isteği karşısında kontra atak futbolu tercih eden Yeniköy takımı defans güvenliğinide ihmal etmemeye özen gösterdi.



Beykoz atakları beklenen golü getirmediği gibi gol deplasman takımı Yeniköyspor'dan Nihat ile geldi ve skor bir anda 1-3 oldu.Nihat güzel bir gole imza attı.




Bu gol tribünlerde şok etkisi yaratmasına rağmen takıma destek devam etti.Yeniköy takımının attığı üçüncü gol sonrasında oyunun temposu iyice düştü ve iki takımda sanki skoru kabüllenircesine bir havaya büründü.



Müsabaka öncesi çok zor görünen bir deplasmandan üç puanla dönmeyi başaran Yeniköyspor zirve yolunda önemli bir engeli aşmayı başardı.


Müsabakada başka gol olmayınca gülen taraf deplasman takımı Yeniköyspor oldu.Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar