Sultangazispor'dan tokat gibi cevap 3-0



Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sultangazispor takımı haksız bir saha tayini ile Kocaeli Cephanelik Stadyumunda ArifiyeKalaycıspor takımı ile oynamaya mahkum edildiği müsabakada birbirinden güzel üç gol ile üç puanı almasını bildi.
Müsabakanın ilk dakikasından son anına kadar konsantresini yitirmeden oyuna asılan Sultangazispor takımı çok önemli üç puanın sahibi oldu.Son derecefutbol oynamaya elverişli suni çim zeminde az bir seyirci topluluğunun takip ettiği müsabakaya oldukça etkili başladı.İlk dakikalardan itibaren golçü arayan vegol için girişimlerde bulunan temsilcimiz bir çok pozisyon yakaladı ve ilk yarıda bunlardan bir tanesini penaltıdan gole çevirerek ilk yarıda 1-0'lık üstünlük ile soyunma odasına girdiler.

Kazanılan penaltıyı ustaca kullandı ve takımını tek farklı üstünlüğe taşıyan oyuncu oldu.Müsabakanın ikinci yarısında tamamen temsilcimizin kontrolü altında geçen bir kırkbeş dakika izledik.Temsilcimizin güzel oyununun yanında ArifiyeKalycıspor takımında oyundan atılan Semih Şahin isimli oyuncudan dolayı eksik kalınması da bir başka etken olarak göze çarptı.

Müsabakanın ikinci yarısına Ömer Faruk Ermeç damgasını vurdu ve birbirinden güzel iki gol atarak Sultangazispor takımının 3-0'lik skoru yakalamasını sağladı.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takıma da bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar