KIRŞEHİRSPOR RAHAT KAZANDI


Kırşehirspor, Sincan Belediyespor maçının provasını Çayağzıspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi
KIRŞEHİRSPOR RAHAT KAZANDI: 4-1
BÖLGESEL Amatör Ligi’nde hafta sonu deplasmanda Başkent temsilcisi Sincan Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırşehirspor, bu maçın provası niteliğinde dün Kırşehir 1.Amatör Küme takımlarından Çayağzıspor ile hazırlık maçında karşılaştı.



Güneykent Sahasında oynanan ve Sercan Kendirli’nin yönettiği maça etkili başlayan Çayağzıspor  14.dakikada Neşet’in serbest vuruşundan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Basklı bir futbol sergileyen Kırşehirspor 26 ve 43.dakikada Rıdvan Demir’in golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına Kırşehirspor farklı bir 11’le saha çıkarken, Çayağzıspor ise 5 futbolcuyu değiştirerek sahaya çıktı.  Karşılaşmanın ikicinci yarısında etkili futbol sergileyen yeşil-beyazlılar 69.dakikada Murat Çağlar’ın kafayla attığı golle 3-1 öne geçti. Golden sonra iyice oyun kontrolünü eline alan Kırşehirspor 90.dakikada Murat’ın golüyle skoru 4-1 yaptı.


Karşılaşmada başka gol olmadı ve Çayağzıspor iyi oynadığı maçta güçlü rakibi Kırşehirspor’a 4-1 mağlup oldu. Kırşehirspor ise bu galibiyetin ardından Sincan Belediyespor maçı öncesi iyi bir prova yapmış oldu. 

(Haber-Fotoğraflar: Salih HANÇER/Kırşehir)







Yorumlar