FUTBOL OKULLARI LİGİ BAŞLADI.


FUTBOL OKULLARI LİGİ BAŞLADI.
Geçtiğimiz hafta sonu göktürk sahasında bir araya gelen Futbol okulları, yıllardır gerek velilerin gerekse futbol okullarının hep konuştuğu ancak bir türlü hayata geçirilemeyen FUTBOL OKULLARI LİGİ projesi altında bir araya gelerek ligin startını verdiler.



Daha önce futbol okulu yaşı çocuklara yaptığı organizasyonlarla dikkatleri çeken ve bu organizasyonlarda bir çok ülkeden yaşdaş çoçuğu bir araya getirerek bir kültür köprüsü kurmayı başaran Cevat Köprübaşı, bu organizasyonunda baş mimarlarından.


Cevat Köprübaşı turnuvaya katılan takımlarla birlikte hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı sonrası yapılan seramoni sonrasında yaptığı konuşmada amaçlarının Türkiye’de isteyen her çocuğun futbol oynayabilmesini desteklemek amacıyla bu yıl bir Futbol Okulları Ligi başlatmak olduğunu söyledikten sonra sözlerine şöyle devam etti. "Istanbul’da faaliyet gösteren sizin gibi futbol okullarını davet ederek, lisanslı olamayan çocuklara da bir lig heyecanı yaşatmak en büyük arzumuz. Biz burada bir ilki başlatıyoruz. Arkadan gelenlerde inşallah bu projeyi daha üst seviyelere yükseltirler." dedi.


Futbol Okulları Ligi'ne katılan takımlar 7 şer maçlık 2 devre halinde 14 maç oynayacaklar. Maçlar her hafta sonu aynı saatlerde Göktürk Stadı'nda oynanacak.





























Yorumlar