TEKİRDAĞSPOR : 5 - ANAFARTALAR : 0 / VİDEO HABER


TEKİRDAĞSPOR : 5 - ANAFARTALAR : 0 / VİDEO HABER
Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Keşan Anafartalarspor 3. hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’a 5-0 yenildi.
DE28 Eylül 2014 Pazar günü saat 15,00′te Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan ve İstanbul Bölgesinden Yalçın Taşkınfurat, Samet Özkul ve Okan Akın hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Tekirdağspor; Mert,Volkansel,Mehmet Murat, Ergin, Tayfun, Orhan, Hasan, Taygun, Uğur, Birol, Turgut onbiri ile çıkarken Anafartalarspor ise Serkan, Serdar, Enes, Feyzullah, Mehmet, Berk, Mustafa, Servet, Aydın, Kutsal, Burak onbiri ile çıktı.

Maça Tekirdağspor hızlı başladı. Maçın 6. dakikasında sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde topa son dokunan Volkansel takımını 1-0 öne geçirdi. 10. dakikada Birol ile skoru 2-0 yaptı. 20. dakikada kaptırılan topta İzzet’in ortasına iyi yükselen Turgut ile skoru 3-0 yaptı. İlk yarıda bu skor ile sona ererken Anafartalarspor rakip kaleye gimekte zorluk çekti.

İkinci yarının 55. dakikasında defansın hatasını iyi değerlendiren Birol  ile skoru 4-0 yaptı. 65. Dakikada Taygun Tekirdağ sporu 5-0 öne geçiren golü Keşan Anafartalar spor ağlarına bıraktı.Karşılaşmanın ilk yarısı Tekirdağspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk iki maça oranla oldukça isteksiz ve rakibine erken teslim olan Anafartalarspor bu mağlubiyetle 2 puanda kalırken, geçtiğimz hafta Çengelköyspor’a yenilen Tekirdağspor puanını 3′e yükseltti.


Yorumlar