Sultangazispor 2-1 Çıksalınspor



Bölgesel Amatör Lig İstanbul Derby müsabakası olan Sultangazispor-Çıksalınspor müsabakasında adrenalin,olaylar,sarı ve kırmızı kartlar,direkten dönen toplar ve güzel goller vardı.
Müsabaka önce Sultangazispor takımının taraftarı inanılmaz bir destek vermeye başladı.Müsabakaya rüzgarıda arkasına alarak etkili başlayan taraf Sultangazispor oldu.

İlk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan taraf ev sahibi olmasına rağmen ilk etkili atağı deplasman takımı Çıksalınspor yakaladı.

Kontra ataktan yakaladığı pozisyonu forvet elemanları iyi değerlendiremeyincedeplasman takımı öne geçme fırsatını değerlendirememiş oldu.

Bu kontra atak sonrasında neredeyse ilk yarının tamamı Çıksalınspor sahası ve o bölgeye yakın oynandı.

Serdal'ın birtopu direkten dönerken Can kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderme başarısını gösteremedi.


Müsabaka ev sahibi takım kontrolü altında sürerken ani gelişen Çıksalınspor kontra atağında Sultangazi defansını arkasına atılan topu iyi takip eden Sultangazispor defans oyuncusu Kemal kontrolü altına almışken arkadan yapılan faul sonrası oyun iyice gerginleşti ve o kargaşada Çıksalınspor'dan Sergen Çaça kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk yarıda bir kişi fazlaoynama avantajı ile daha etkili olan taraf Sultangazispor oldu.İlk yarıda her iki ekip skoru değiştirme konusunda başarılı olamayınca tabelada 1-0 Sultangazispor'un üstünlüğü yer aldı.

Devre arasına tam girileceği anda protokol tribününde olaylar çıktı.Protokol tribününde iç içe oturan iki taraf yöneticilerinin yükselen adrenalin sonrasında çıkan olaylarda serinkanlı olanların sayısının fazla olması sebebiyle fazla büyümeden önlendi.

Bu durum sonrasında Stadyuma çok sayıda emniyet görevlisi yerleşti ve Çıksalınspor için ayrı bir bölüm açıldı.Çıksalınspor takımı can güvenliği sağlanana kadar maça çıkmama kararı alınca müsabaka on beş dakika geç başlamak zorunda kaldı.

Müsabakanın ikinci yarısı da aynen ilk yarı gibi oldu ve ilk tehlikeli atakta deplasman takımı Çıksalınspor'un futbolcusu Yusuf kalecinin yanından topu fileler yerine direğe nişanladı.Bu atak belkide son dakikaya kadar Çıksalın takımının son atağı oldu.

Müsabakada hakimiyet Sultangazispor lehine sürerken bu kez kaptan Edip Ali ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi.Bu kırmızı kartın Çıksalın cephesinde tepkileri oldukça fazla oldu ve bu itirazlar yedek kulübesinden artark devam ederken bir kırmızı kart Burak Köse'ye çıktı.

Kale arkasında ısınan Yıldıray'da sarı kart ile bu adrenalinden nasibini alan bir sporcu oldu.Müsabaka tamamen Sultangazispor lehine sürerken Can yüzde yüz bir gol pozisyonundan faydalanamadı.

Müsabakanın uzatma dakikalarının son dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ensari jeneriklik bir golü yaklaşık 25 metreden Sultangazaispor filelerine yolladı.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takımada bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Tarafsiz bir seyirci olarak resmen hakem faciasi yasandi kirmizi kartlar komik verilen fauller komik. Bir nasihatimda sultangazi seyircisi ve yonetimine icerdeki her takimi bu sekilde agirlarsaniz her deplasmanda dayak yer donersiniz