S. Sultançiftliği, Deplasmanda Esti !


S. Sultançiftliği, Deplasmanda Esti !
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Sultançiftliği ve Emirefendi 3. Hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 biten mücadeleyi S. Sultançiftliğispor 4-2 kazandı.

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup 4. Hafta mücadelesinde Emirefendi sahasında Sultangazi temsilcisi S. Sultançiftliğispor’u konuk etti. Karşılaşmaya konuk ekip S. Sultançiftliğispor’un vuruşu ile başlandı. 

Mücadeleye etkili bir şekilde başlayan konuk ekip S.Sultançiftliğispor, ilk yarıda Semih’in attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında Emirefendi attığı gol ile soyunma odasına beraberlik ile gitti.


İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen konuk ekip Sultançiftliğispor, önce Semih’in ikinci golü ile yeniden öne geçti, sonra Mikail’in attığı gol ile farkı ikiye çıkardı. Durumu 3-1 getiren golün ardından oyundan iyice düşen Emirefendi, rakibine bir de penaltı şansı verdi.

Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Murat’a başarılı kaleci izin vermedi. Karşılaşmanın 75. Dakikasında S. Sultançiftliğispor’da Semih bir kez daha sahneye çıkarak durumu 4-1’e getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın son dakikalarında Emirefendi, bulduğu gol ile durumu 4-2 yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca Sultangazi ekiplerinden S. Sultançiftliğispor sahadan galip ayrılan takım oldu.

Kaynak : Sultangaziajans 

Yorumlar